Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch lepších vandammovek, JCVD ve skvělé formě, otočkama tady uhýbá kulkám a činky si nahrazuje naplněnou vanou, Rourke jako záporák sice né tak výrazný, ale pořád je to Rourke, že :) No a Dennis Rodman aneb kapitola sama pro sebe- hlášky chrlí se stejnou kadencí s jakou si mění barevnej přeliv na hlavě :) Zábavná jízda od začátku do konce, škoda jen, že to nemělo o něco víc nabušenej soundtrack, takový Prodigy nebo Chemical Brothers by se sem skvěle hodily. Za mě spokojenost a silnější 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S tímhle dokážu ustřelit ptáka kolibříkovi." Tupých akčních příběhů vyšperkovaných zabijáckými hláškami není nikdy dost. Filmovej odborník by patrně s tímto tvrzením bez nabitý pistole u hlavy nesouhlasil, ale to je tak jediný, co by s tím mohl dělat. JCVD zkrátka ještě umí zkopat tygra do čtverečku, Rodman si neumí v dešti kulek odpustit pár basketbalovejch hlášek a já svištím zalítat si na špagátu za letadlem, aby bylo jasný, že mezi tyhle ostrý hochy taky tak trochu patřím a při příští akci jim budu od monitoru svědomitě krýt záda. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Já nejsem epileptik, já sem skeptik, hlásil sem hrdě jako odpověď na otázku, jak vidím kariéru „vzdušného fotbalisty“ Van Damma po dozvuku béčkový éry do poloviny 90tých let. Ovšem po první třetině kariéry přišla druhá, v rukou asijských režisérů (Maximální riziko, Kontraband). Opadla i ta srdečná éra VHSek a tak se tyhle kousky dostávaly do podvědomí pomaleji. A Double Team?? Kupodivu slušně našláplá a řemeslně dobře zvládnutá podívaná, s jednoduchým a téměř tuctovým dějem, slušným hudebním doprovodem, divně ostříhaným Jeanem, kterému ale chladný výraz a sem tam nějaký to chmíří sedí víc než mnohdy křečovitý vtipkování a v neposlední řadě s Dennisem Rodmanem, kterej mění barevném přeliv tak často, jako prostatik grimasy při návštěvě bidetu. A Mickey Rourke jako ten ksindl na druhý straně mince? Ale tak proč ne, vždyť jeho kariéra měla stejný ráz, jako akcie Harvarských fondů, když to vzal do ruky strejda Viktor. Pokud pominu ten efektový úlet na závěr a ty prefosilní sokolský tepláky (který, a to pro rány Kristovy má Jean vytažený hrdě až pod bradou!!!), natočil Tsui Hark svěží, kompaktní akčák, novodobé béčko s hodně nesourodou hlavní dvojicí, které se jen sem tam (viz. protahovací cviky s upomínkou na původní mlátičky z konce 80tých let) ohlíží zpět a naopak s ohledem (a výhledem) na další vývoj belgičanovo kariéry je rozhodně jedním z jeho nejlepších kousků. “Posledního co mi na ně (vlasy) zkusil šáhnout bolí prdel ještě dneska!“ „Já se neptal na tvůj sexuální život!“ Pro tu prdel u mě za [7/10] ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dennis Rodman splňuje všechny předpoklady pro herce -- tedy: umí hrát basketbal a šukal s Madonou. V tomhle filmu dokázal, že hrát sice neumí, ale vybírat barvy na své vlasy mu jde na oscara. Jean-Claude Van Damme je už taková kopající stálice ačkního filmu a i zde si odkope svoje. Ve filmu se dále ukáže tygr a Mickey Rourke do půl těla, kdyby se ve filmu ukázala do půl těla ještě jedna sousedka od nás z baráku, dal bych tomu všech pět hvězdiček. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech povedenejsich filmu s Van Dammem. Jakmile ma Van Damme partaka, hned je film lepsi a Dennis Rodman, i kdyz nic moc nehraje, ma slusny charisma a s Dammem utvorily slusnej team. Pribeh taky neni uplne vymastenej a i kdyz sou tu misty zadrhele, kdy se nic nedeje a film nudi, tech zdarilejsich momentu je tu vic. Samozrejme tu je ale opet obehrane schema (Van Dammovi neco udelaj, dostane naklepano, posiluje, vrati se a drsny finale), ale to uz tak nak k temhle filmum patri. Navic tu je skvelej zaporak v podani Mickeyho Rourkea a Van Damme je pekelne ve forme. Ja se bavil slusne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z teroristů, které Van Damme zastřelí v zábavním parku, se objeví znovu v Římě se střílejícím kufrem. (JohnSmith)

Reklama

Reklama