Reklama

Reklama

Od srdce k srdci

(TV film)
  • USA Straight from the Heart (více)

Obsahy(1)

Tyler Ross je pětatřicetiletý muž skoupý na slovo i úsměv, stojící oběma nohama pevně na zemi na svém ranči ve Wyomingu, kde se zabývá krocením divokých prérijních koní. Ona, Jordan Donovanová, je zas frustrovaná fotografka z Manhattanu, jež si v den svých třicátých narozenin po pětileté známosti s přítelem Edwardem nejvíc ze všeho přeje, aby ji požádal o ruku. V té době objeví Jordanina kamarádka Carla ve venkovské seznamce inzerát, který v něm bez Tylerova vědomí nechala uveřejnit jeho sestra Laurie. Obě ženy velmi opatrně zinscenují Jordanino a Tylerovo víkendové setkání na ranči a začíná nečekaný milostný příběh dvou srdcí, která jako by se hledala odjakživa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Marieta18 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantika zo zaujímavého prostredia ranča, nádherné kone a fotografka, ktorá prichádza na rande, dohodené z oboch strán členmi rodiny, či spolupracovníkmi... celkom sympatická ústredná dvojica. I keď to najskôr vyzerá bez šance, nakoniec príde i princ (rančer) na koni. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že romantické filmy mi.veľa nehovoria lebo si vsetky na jedno kopyto, táto snímka je príjemná výnimka. V hlavnej úlohe kone, ranč, pekná príroda, to rozhodne vie zaujmut. Tento film patrí k tomu lepšiemu vo svojom žánru a i ked je to klasický zamilovaný trojuholnik, pekne a vkusne zaobaleny. ()

Reklama

made1 

všechny recenze uživatele

Na televizních obrazovkách je možné vidět plno mnohem horších romantických filmů, tady alespoň věříte kovbojovi, že je kovboj a za ty krásné koně bych se taky přimluvila. Je to sladkobolný blábol, ale v rámci možností se na sobotní ráno na probrání docela hodí. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Katastrofálne presladená romantická blbosť z prostredia švárnych a udatných cowboyov medzi ktorých vpadne civilizáciou pokazená Newyorčanka .... Bleeeh ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama