Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

vinducha 

všechny recenze uživatele

Opět  u českého filmu jsem nepobral , proč to tu má oproti divadelnímu záznamu tak nesmyslně nízké hodnocení , takže vám tam pane Balcar trochu přilepšim . Zřejmě jako menšina budoucnosti , bílý "lyberárně" smýšlející středoškolsky vzdělaný dospělý hetero jedinec sem bavil na 4 hvězdy. Příjemná letní komedie , za mě úplně v pohodě. A jinak panu Šteindlerovi ty kokoti opravdu jdou skvěle. ()

Overclocker8 odpad!

všechny recenze uživatele

Na filmy už koukám jen minimálně, protože filmový průmysl je jeden velký úpadek, ale co produkuje česká tvorba, to je naprostá tragédie. Další generická oslava nevěry a kukačkovství. Proč je vlastně tímhle tématem český film tak posedlý a omílá ho pořád dokola? Je to vážně už za hranou vkusu a měli bychom si přiznat, že točit prostě neumíme a dál se už neztrapňovat. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

A dost. Končím s hájením mladých českých řežisérů u nových českých ,,komedií''...  Tohle byl bizár a jestli nevíte co to znamená, tak než se na to kouknete se podívejte co to slovo znamená. Hrušínská je sice pohledná čtyřicítka, ale její projev byl afektovaný až běda... Pitvořící se Šteindler, Žák v naprosto hrůzné roli, šišlající Mádl a šišlající ovšem z jiného důvodu Jan Hrušínský... Jediný kdo tak nějak držel lajnu normálnosti byl Bolek Polívka. Scénář katastrofa. Neumím si to představit jako divadlo, ale jako film to bylo strašný. Evidentně ne vše co vejde do jedné cimry, kde stojí je stůl a pár židlí (a funguje to), funguje stejně na plátně. - ODPAD ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pánský klub svým perverzním laděním určitě neosloví intelektuály, ale může se pochlubit hromadu bizarních postaviček, jejichž životní přešlapy je zábavné sledovat, což většina konkurence tvrdit nemůže. Mádl i Polívka jsou osvědčená esa, Šteindler po letech dostal pořádnou roli, ve které se mohl vyřádit a Hrušínská je možná špatná herečka, ale na svůj věk a hlavně na české poměry raketa. Hodně to však kazí mdlý závěr. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No, ale já asi fakt té české filmové tvorbě propadnu. Za poslední měsíce jsem viděl více českých filmů, než za celé poslední roky. Pánský klub na mě vypadl na Netflixu, tak jsem bez jakýkoliv informací dal "Spustit". Ve výsledku mě čekala pochybná sonda plných klišé a stereotypů. Těch se bohužel jako společnost nikdy nezbavíme, tak aspoň na to můžeme koukat jako ad absurdum. Herecky je to docela dobré a jen čekáte jaký charaktery dostanou vývoj. Ale konec je teda docela hořký. Což mě hodně překvapilo. Mám především na mysli Mádlovu linku. Jsem tedy rád, že mě i dnes dokáží filmy překvapit. Znovu bych na to nekoukal, ale jako jednohubka dobrý. (50 %) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Film je adaptací úspěšné divadelní hry Matěje Balcara uváděné od roku 2019 na prknech Divadla Na Jezerce. Ve filmu je i odkaz na toto divadlo, a to v 53. minutě, kdy jde Cyril (Jiří Mádl) na rande s Lindou (Kristýna Hrušínská) právě před Divadlem na Jezerce. (Zdroj: Nikola Hrkl'ová; Divadlo Na Jezerce)

Reklama

Reklama