Reklama

Reklama

Tichá noc

  • Velká Británie Silent Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Britský pár Nell (Keira Knightleyová) a Simon (Matthew Goode) má vše, o čem mohl snít: dvě děti, krásné sídlo daleko od rušného městského života a věrné přátele. Přesně s takovými chtějí strávit příští Vánoce. Pod rouškou štěstí a zábavy se však skrývají temná tajemství. Rychle se ukáže, že přežít setkání nebude tak snadné. A to doslova! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby se vystřihla poslední sekunda, a tím pádem se změnilo vyznění filmu, šel bych výš, protože celkový dojem ze Silent Night a jeho veskrze originálního námětu a nálady není špatný. Ale takhle to jde v současné situaci na ruku všem těm antivax (dont believe the science) kriplům, zaseklým mentálně někde ve středověku, na jejichž do nebe volající idiocii teď všichni doplácíme. Zajímalo by mě, jestli si toho jsou tvůrci vědomi, anebo jde o neplánovaný efekt mimoběžný jejich úmyslům. Protože možné je to číst i jinak, ve smyslu "never give up". Ale vypustit nyní něco takhle dvouznačného, to je minimálně napřesdržku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DNEŠNÍ VEČER JE O LÁSCE A ODPUŠTĚNÍ…“   Lehoučce černohumorný štědrovečerní pokoukání… Vše začne jako klasickej sváteční den, během kterýho se dozvídáme, co nás vlastně ještě čeká. A zlatým hřebem není tentokrát Ježíšek… Kamarádská slezina se spoustou keců a chlastu. Dospělý myšlení narušuje dětská naivita, takže máte možnost si i vy utřídit myšlenky. Fakt zajímavej nápad a zvláštně zpracovanej. Dobrá je zejména závěrečná pasáž, kdy nás nechávaj v napětí… (a možná kdyby… šel bych vejš). Super příběh třeba pro sérii Black Mirror.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejhorší je smrt z vyděšení. 2.) Mám strach (a všichni kolem mě) z Covidu.  ///  Thx za titule „peta.jashek“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

Avathar 

všechny recenze uživatele

Áno, ten úplný záver to, žiaľ, dosť pokašľal. Keďže sa film začal nakrúcať pred pandémiou, tak to evidentne nebol zámer a hlavne sa mala, zrejme, tematizovať klimatická kríza. Ale dnes je skrátka nemožné nevnímať Silent Night v kontexte súčasnej situácie. A ten film tak naozaj pôsobí ako mimoriadne nezodpovedné poklonkovanie sa pavedeckým antivaxerským hlupákom. Veľká škoda. Herci skvelí, nápad zaujímavý. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Film s tím nejčernějším britským humorem, jak jenom černý může být. V Covidové době hodně ale hodně odvážný počin a někteří diváci možná budou mít problém současnou realitu od filmové fikce oddělit. Tipují, že se film začal připravovat ještě před pandemií Covidu a letopočet 2020 u závěrečného copyrightu napovídá, že premiéra byla zřejmě o rok odložena. Patrně kvůli pandemii Covidu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Těžkej fail, pustit si Silent Night na Vánoce v domění, že uvidím Vánoční Hororovou komedii. Ani hovno. Ukecaná sračka, s odpudivým castingem, kde každý přehrává, jak jen to jde. Nechápu smysl natočení takového filmu. Nedoporučuji, akorát si tím zkazíte na pár minut sváteční náladu. Hvězda za finální scénu, alias nebuď koště, že *Jakube* ? Dej si těčku pořádnou. (27.5. 2022 - zmizel žánr Horor) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama