Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (40)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Mám z toho opravdu dobrý pocit a nemám v plánu si to nechat zkazit zaprděnejma individuama  :)  ale k věci, ne? Vážně fajn úvod. Ano, "kdo" se odhalí poměrně brzo, ale na to "proč" si budeme muset chvíli počkat. A já jsem prostě větší milovník "proč" než "kdo", takže...jako jo. Tohle vypadá jako moc fajn úvod a jsem zvědavá, kam to bude dál směřovat, a zda se budu i nadále těšit na další nový týden, který přinese další porci zábavy. Protože první díl obsahuje všechno, abych se chtěla kouknout dál  :)  Takže mise splněna  :) a jelikož jsem jenom obyčejný divák a nic speciálního, tak píšu svoje dojmy z prvního dílu a nic víc. A ráda se jako obyčejný smrtelník pustím na novou vzrušující cestu s dalším SW seriálem. Možná budu stále stejně nadšená, možná budu zklamaná, ale na tom nezáleží. Už se staly i horší věci :) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Relativně to táhne ústřední "záhada", jinak ale mdlá televizní podívaná s nevýraznými postavami, která třeba famóznímu Andorovi nesahá ani po kotníky. Třetí díl je z prvních čtyř zatím nejlepší, snad se to ve druhé půlce celé magicky zvedne (já vím, jsem naivní). Ocenil bych třeba, já nevím... pořádné využívání světelných mečů! :) (5/10) ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je trochu ohranou písničkou to, že seriál od některých schytává kritiku za to, že je obsazení rozmanitější, než je u některých jiných Star Wars projektů zvykem. Ovšem, zaprvé, jde o sci-fi projekt, kde se objevuje hromada různých ras a etnik, takže trochu úsměvné brblat právě kvůli tomu, že v centru dění jsou herci různého původu a zadruhé, ti, co projektu nedají šanci jen kvůli tomu dělají chybu, protože už první epizoda naznačila, že jde o trochu jiné Hvězdné války. Protknuté thrillerovým nádech a poskytující jiný pohled na Jedie, které jsme většinou vnímali jako neposkvrněnou morální frakci, nicméně Akolytka naznačuje, že vše není tak jednoznačné, jak jsme si mysleli. A mou pozornost seriál má, už první díl mě mile překvapil. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Ako pilotná epizóda je to také priemerné z pohľadu hereckých výkonov aj náhľadom do zápletky. Nie je to nič super originálne, ani extra vťahujúce. Ten úvodný súboj dokonale sumarizuje celú epizódu - kŕčovité. Vizuálne samozrejme pekné a technicky zapadajúce do obdobia cca 100 rokov pred Skrytou hrozbou. Dokonca i hudba a prechody medzi scénami sú v takom retro štýle snažiace sa podobať na Lucasove filmy. Ale netreba lámať palicu hneď pri prvej epizóde, uvidíme ako sa to vykryštalizuje. 60% určite zaslúži. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme to tady. Lidé si platí Disney+ proto, aby se dívali na seriály, které se jim vlastně nelíbí. No nemá to logiku. Takže mě vlastně místní hodnocení vůbec nepřekvapí. K tomu, když si vezmu, kolik těhlech labužníků na ČSFD, profesionálních kritiků si stříklo do gatí po shlédnutí průjmu Star Wars Visions, si člověk musí bohužel s politováním říci, že oni za tu demenci nemůžou. Bohužel už se tak narodili. Oproti tomu zde konečně máme seriál, příběh, který může jít svým směrem. Nemusí se o nic opírat, aby nějaký debil nedělal na YouTube zase chytrého při svém profi rozboru. I když smutná pravda je, že se toto stejně uskuteční. A tak nějaký medojeb s legií věrných čumilů se  pustí do díla a ejhle máme to tu jak v tří hvězdičkovém hotelu. Tyhle seriály už nejsou pro ty, kterým se prostě Star Wars líbí. Nejsou už pro ty, kteří ocení nápad, rozšíření příběhů a celého vesmíru. Jooo, hlavně že 90% vládnou mamrdoviny typu Dr. House a Dycky Most píčo. Joo, to je totiž skvělý. Ale nějaký Star Wars od Disneyho. Dojebe co může. Co na to říct? Tak prostě na to kokůtci nečumte. S radostí musím oznámit, že se mi to líbilo. Navzdory místnímu hodnocení a inteligentních výblitků, nepropadám panice zjišťuju, že je to vlastně fajn. A pokud si někdo nechce zkazit chuť, dám vám radu. Nečtete tyhle píčovský recenze místních buzíků. Jsou o hovně a úplně mimo. Spousta z nich se ani nesmíří s tím, že může existovat někdo, kdo prostě má na to jiný názor, jiný pohled a že se mu to vlastně kůže líbit, protože ho neovlivnil žádnej medojeb a Aragorn. Při troše štěstí očekávám zase nejakou skvělou poštu od nějakého zpravomocněného mamrda. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama