Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (188)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech béčkové, ale na pohled ne úplně špatné a s ucházející akcí. Bohužel vše je prezentováno tak smrtelně vážně, až se divák chtě nechtě musí smát a více si uvědomovat celkovou umělost a hloupost, jak je film prezentován. Je to docela škoda, protože potenciál, na nenáročné béčko tu určitě byl. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudná záležitost, kde Mackie pořád trousí nějaký životní pravdy a moudra o válce a vůbec a chvilku se tváří hrozně drsně a vzápětí jako nejlepší kámoš, záda mu kryje odrzlej mlaďoch, kterej by se svým přístupem nezůstal v armádě ani půl hodiny. Akce je docela dost, ale je celkem nezáživná, scénář nesmyslný a režie slabá. Závěrečný zvrat, který film prodlužuje o půl hodiny taky nedává smysl. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Úplně do záchodu bych to nespláchnul, určitej potenciál tu byl. Ale bohužel Mikael Håfström točí tak matně a neenergicky, že to ani na sekundu nikdy nestrhne. Ale pravej průser nastane tehdy, když film, kterej vás vlastně nikdy nezačne pořádně zajímat, začne v polovině stopáže jakože házet zvraty, které mají působit, jak byl celou dobu divák balamucen a film je před ním napřed. Dávalo to vlastně smysl a zapadlo to do sebe (co do motivací jednotlivých skupin aktérů a jednotlivců)? Upřímně řečeno nevim, asi spíš ne. Ale znovu se na to koukat, abych si to ujasnil, nebudu. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Netflixovské number 1 v Česku?! Další podprůměrná srágora z této dílny. Nebylo to ani zábavné ani akční. Bylo to především divně blbé. K nikomu a ničemu tady člověk nepřilne. Ani k prostředí natož k postavám. A ústřední dvojice? Černý android, který chce zachránit Ameriku tím, že ji zničí vs. černý pilot který má problém s autoritami. Debilnější námět je napadnout nemohl. A nejhorší na tom byla ta nekonečná nuda při které mě chvílema brala dřimka. Za mě 30% ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Hodinu a dvacet minut je to nudný akční film bez akce s velmi nesympatickou ústřední dvojcí. Těch zbylých dvacet minut je to nudný akční film s akcí, kterou už si viděl v traileru s velmi nesympatickou ústřední dvojcí a se závěrem, který mi nedával smysl. Klasický netflixovsky sci-fi pod/průměr. 3/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)
  • Tento film obsahuje několik podobností se sériemi Avengers a Captain America co se týče postavy Lea. Anthony Mackie, který též hraje v těchto filmech, je několikrát označen jako „Cap“ (Kapitán – Kapitán America) a „War machine“ (postava, kterou v MCU hrál (Don Cheadle). (kesinaa)
  • Dvakrát je v rozhovoru o Kovalovi Ukrajina umístěna na Balkán. (JerryPilsen)

Reklama

Reklama