Reklama

Reklama

Night Stalker: Hon na sériového vraha

(seriál)
  • USA Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Trailer
USA, 2021, 3 h 9 min (Minutáž: 46–48 min)

VOD (1)

Epizody(4)

V roce 1985 číhá ve stinných zákoutích sluncem zalitého Los Angeles krutý sériový vrah. A dva neúnavní detektivové mu jdou bez ustání po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ok, tak po tomhle asi neusnu. 𝘁𝘆 𝗷𝗲𝗵𝗼 𝗼𝗰𝗶? 𝘁𝗲𝗻 𝗽𝗼𝗵𝗹𝗲𝗱? 𝘁𝗲𝗻 𝗷𝗲𝗵𝗼 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗼𝗷 𝗸 𝘁𝗼𝗺𝘂 𝘃𝘀𝗲𝗺𝘂? 𝗷𝗮𝗸 𝘀𝗲 𝘃𝘆𝘁𝘃𝗮𝗿𝗲𝗷𝗶 𝘃𝗿𝗮𝗵𝗼𝘃𝗲? 𝗸𝗱𝗲 𝘀𝗲 𝗯𝗲𝗿𝗲 𝘁𝗼 𝘇𝗹𝗼 𝘃 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗰𝗵? 𝗺𝘂𝘇𝗲 𝘀𝗲 𝘁𝗼 𝘇𝗹𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗯𝘂𝗱𝗶𝘁 𝘃 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗰𝗵 𝘇 𝗺𝗲𝗵𝗼 𝗼𝗸𝗼𝗹𝗶? 𝗺𝘂𝘇𝗲 𝘀𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗯𝘂𝗱𝗶𝘁 𝘃𝗲 𝗺𝗻𝗲? 𝗻𝗲𝗰𝗵𝗰𝗶 𝗼 𝘁𝗼𝗺 𝗺𝗼𝗰 𝗽𝗿𝗲𝗺𝘆𝘀𝗹𝗲𝘁. 𝘁𝗲𝗻𝗵𝗹𝗲 𝗱𝗼𝗸𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗵𝗲𝘇𝗸𝘆 𝘂𝗸𝗮𝘇𝗮𝗹, 𝗰𝗲𝗵𝗼 𝘃𝘀𝗲𝗵𝗼 𝗷𝗲 𝗰𝗹𝗼𝘃𝗲𝗸 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗽𝗻𝘆. 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝘂𝗷𝗲 𝗻𝗲𝗷𝗮𝗸𝗮 𝘀𝗽𝗿𝗮𝘃𝗲𝗱𝗹𝗻𝗼𝘀𝘁? 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝘂𝗷𝗲 𝗻𝗲𝗯𝗲? 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝘂𝗷𝗲 𝗽𝗲𝗸𝗹𝗼? — overall, super dokument. nekdy me tam stvali ty reci o soukromym zivote nasich detektivu (who cares), ale kdyz se zaobirali jenom tim ramirezem, tak to bylo dokonaly; napinavy, smutny, strasidelny. pro true crime fanouska povinnost! 🤟🏻 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikajícně. Další precizní minisérie Netflixu o sériových vrazích. Tato si bere na mušku Ricarda Ramireze. Zpracování je opět prvotřídní. Všechny čtyři díly se věnují opravdu primárně vyšetřování od začátku do konce, s odhalením viníka na konci, samozřejmostí jsou mluvící hlavy vyšetřovatelů a příbuzných obětí a všechno je to prostě skvostné, včetně slušného brnkání na nervy a emoce a správně dávkovaného napětí, nejen ve formě skvělých cliffhangerů. Navíc je tato minisérie zpracována ještě o stupeň lépe, než nedávný Rozparovač. Za mě tedy absolutní spokojenost. ()

Reklama

Jespe-film 

všechny recenze uživatele

Dokument výborný, o tom netřeba dlouze polemizovat. Ostatně stejně tak, jako u většiny podobných Netflix sérií. Jediným zklamáním byl poslední díl, v němž jsem čekal mnohem více informací o profilu vraha. Malinko mi chyběly výslechy s vrahem, pokud jsou k dispozici. Zkrátka na 5* bych se chtěl o tak šíleném člověku dozvědět více. ()

Silwer 

všechny recenze uživatele

Tyhle dokumenty Netflix umi a radim je mezi to nejlepsi co nabizi.. Tahle zruda je mimo vsechny policejni poucky a tabulky o seriovych vrazich,Takze jeho dopadeni jako v mnoha jinych pripadech je dilem nahody.. Mozna bych bral pak vice informaci o zrude,ale i to malo co se dozvime nas ujisti v tom,ze se divame do oci ciremu zlu.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První 3 díly sledujeme pouze to, jak policisté najdou přeživší nebo mrtvolu, dozvíme se kdo skončil s kulkou v hlavě, kdo znásilněnej a tak stále dokola. Až závěrečný 4. díl toho nabízí přece jen trošku více. Konečně vidíme Ramireze osobně. Jenže mu dokument prakticky nedává žádné slovo. Pro mě hodně promrhaný potenciál, který bych mnohem raději sledoval v nějakém napínavém Fincherově thrilleru. Netflix rozhodně touto záležitostí nikterak neoslnil, přestože mě masoví vrazi svého času hodně zajímali. 50% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Night Stalker zomrel ako 53 ročný, 7. júna 2013. V cele smrti bol už viac ako 23 rokov. (Game90)
  • Členové skupiny Marilyn Manson původně používali pseudonymy složené ze jmen populárních osobností a sériových vrahů. Jméno Richarda Ramireze využil baskytarista Jeordie White alias Twiggy Ramirez. (Ruda.neck)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama