Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že toto je film primárne určený pre tínedžerov, hoci je o nich a nesmierne divokej silvestrovskej oslave. Opäť film, na ktorý musíte mať správnu náladu, lebo je prešpikovaný takými absurdnosťami, až zistíte, že sa bavíte. Nie je to novodobý Pulp Fiction ani Kill Bill, ale tvorcovia majú zmysel pre čierny humor a nič im nie je sväté. Už len začiatok – vyšetrovanie celého prípadu – a pochopíte, že v takomto duchu sa bude tváriť celý film. A vlastne potešil aj záver. Zábavné, bizarné, vulgárne, extravagantné a poľské. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to nejhorsi debut, pri jehoz hodnoceni je treba byt schovivavy. V generovani smichu trochu selhava. Přitom v ůvodu mě naladily vtípky jako "takhle nesbalím ani šlapku na E55",  "Pak skončí s masturbací nad fotkou něčí mámy", "Dovolila jsem ti, abys na mě močil". On:"To je toho, je to jako líbačka". ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro se až nabízí zamyšlení nad polskou kinematografií...Kde ti naši sousedi s tou svojí kvalitou jsou, když si debutující režisér dovolí natočit takhle brutální, nekompromisní a stylovou jednohubku o jedné novoroční pařbě, která se zvrtne do brutálního průseru. Joo, Poláci, Vy si podejte ruku s Hollywoodem. Dávám sice tři hvězdy, ale tady jsem se bavil, jako hodně dlouho ne. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám zhruba mezi 13 a 17 roky a máte mozek v rozkroku, tak v tomhle novém polském komediálním snímku, který lze shrnout slovy >víno, ženy, zpěv, krev< možná najdete svůj "film roku". Pro ostatní to bude neškodná zábavná taškařice, na zabití nudy dobrý. Netlfix každopádně tímhle střelil gól, pro jeho teenage cílovku ideální věc - u tohodle jednoznačně platí, že je to debilní, a proto se to bude líbit. Jenom by mě teda zajímalo - kolik se do v tomto snímku použitého typu zbraně reálně vejde nábojů? :D ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu příjemné překvapení. Kombinace teenage-pařba komedií s trochou Divokých historek, v níž jste schopni sympatizovat s téměř každou postavou. Nemalá porce vtipných situací, vnadných žen a několika nápadů, která díky vhodně zvolené stopáži (pro Netflix nestandardní) uteče jako voda. Navíc to má opravdu povedený vizuál, super herce i příjemný soundtrack. Pravděpodobně jsem neviděl naposled. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama