Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler s veľkým nádychom erotiky, ktorý pôsobí ako vystrihnutý z 90. rokov. Krásna Sydney Sweeney sa svojej postavy mladej a naivnej Pippy zhostila veľmi dobre, film si kradne pre seba a čo určite poteší mužského diváka je tiež fakt, že rozhodne nepatrí k hanblivým herečkám. Voyeurovský námet je netradičný a celkom dobre využitý aj keď na druhej strane ťažko uveriť, že niekde na svete sú podobne nadizajnované byty kde máte život susedov ako na dlani.  Z 3 veľkých zvratov na konci som 2 odhalil, 1 ma príjemne prekvapil. Podobne je to aj s ich logikou- 2 z nich celkom dávajú zmysel, 3. a finálny bol už podľa mňa trochu navyše. Čo by som Voyeurom ďalej vytkol je prehnaná dĺžka 2 hodín(20-30 minút je navyše), niektoré nevýrazne napísané dialógy, ale suverénne najväčším tŕňom v oku bolo absolútne nelogické a naivné správanie hlavnej hrdinky v 2. polovici po tom ako ju opustí jej priateľ... To vyriešilo moju dilemu v rozhodovaní sa medzi 3 a 4 hviezdami a nakoniec teda Voyeuri odo mňa zostanú len na lepších 3. Avšak, patria rozhodne k tým zaujímavejším a lepším trilerom, aké som mal možnosť tento rok vidieť... 65% ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Netradiční thriller s erotickým podtextem o špehování sousedů, které se trochu zvrhne. Docela zvláštní téma, které dokáže zaujmout, ale u kterého také předpokládáme, že dokážeme odhadnout, kam zhruba by něco takového mohlo vyústit - a ono prd. Myslíme si, že tady jde jen o sex, přátelství, nevěru a další typické problémy v partnerských vztazích, ale na konci se nám hlavou prožene jen jedno velké "WTF?". Bylo to rozhodně nečekané, originální, překvapivé - ale na druhou stranu to bylo taky už trochu moc. Nevím, na jednu stranu to působilo jako trochu příliš velká fantasmagorie a na tu druhou to bylo geniální. Zůstanu tedy někde v průměru. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Pozor, vaši sousedé vás šmírují! A může to mít až fatální následky. Tenhle snímek proti sobě staví Sydney Sweeney a Justice Smithe, kteří spolu tvoří nekonfliktní milostný pár, co se právě nastěhoval do vysněného hnízdečka lásky, a Bena Hardyho s Natashou Liu Bordizzo, kteří představují milostný pár odnaproti., co je samý svár a je sžíraný nevěrou. Vtip je v tom, že nově nastěhovaný pár se začne bavit pozorováním a šmírováním svých nových sousedů, co mají okna přes ulici a u kterých je pořád živo, dokonce si troufne do své ujeté zábavy zapojit důmyslné odposlouchávací zařízení, aby byl neustále v obraze. Snímek je to zajímavý, poměrně neotřele zpracovaný, ale neuváženě dlouhá stopáž, bezmála dvouhodinová, jej činí tak trochu rozvleklým. První hodinu v podstatě jen sledujeme dlouhou a táhlou expozici, jejíž hlavní náplní je počet sousedských i sousedových koitů a orálních dovedností, načež druhá polovina přichystá divákům nejedno nečekané překvapení. Především vyjde najevo VELKÁ POINTA, která celé dosavadní dění, o němž si divák myslel, že v něm má celkem jasno, převrátí zcela naruby. A Sydney Sweeney předvede svoji prsní výbavu. Obnaženou. Ta se sice chlubí objemným hrudníkem, má také nesporný herecký talent. Herecky jsou všichni v pohodě, jen Justice Smith a jeho hlas narušoval komfortní hereckou sestavu. Méně známý režisér Michael Mohan našel inspiraci pro svůj film na návštěvě u svého kamaráda, který měl podobně situovaný byt, jaký se zde prezentuje. Pokusil se o nějaké ty artové kudrlinky, nevyhýbal se nahotě a pro svůj film sehnal adekvátní herecké obsazení. Je samozřejmě občasně znát, že má ještě rezervy v rytmice filmového vyprávění a dost sporná je též pravděpodobnost celého vyústění příběhu. A napříště rozhodně musí uvážit střízlivou stopáž filmu. Můžu ovšem prohlásit, že svůj erotický thriller podal neobvyklým způsobem a nějakým režijním umem a originalitou rovněž disponuje, což mu ve výsledku vyneslo příznivé hodnocení. 7/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kromě chvílemi za vlasy přitaženého konání hlavní hrdinky, vyplývajícího z nepochopitelné posedlosti šmírováním neznámého sousedského páru vedoucí až k přímému zasahování do jeho života, měl tento pomalý thriller slušnou, "zamlženou" náladu a lehké erotické napětí z toho, jestli se milá, Bohem obdařená Sydney Sweeney přece jen obnaží. Obnaží! :) Nějaké 3 twistové konce z něj zpětně udělaly i poměrně neodhadnutelnou, byť béčkovou "voyerskou" podívanou. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý erothriller, ktorý bol sám o sebe lákavý už len námetom voyeurizmu. A napokon to bolo lepšie ako som čakal. Od samotného začiatku ma to upútalo a pôsobilo to dosť tajomne. Potom sa dej síce trochu ustálil a jediné, čo gradovalo, bola posadnutosť Pippy a Thomasa ohľadom ich susedov. Veľký zlom (na tej výstave) bol vynikajúci, a parádne tu bol využitý moment prekvapenia. Ten záverečný revenge-twist bol podľa mňa dosť prehnaný a vôbec mi to nepasovalo do inak fundovaného konceptu celého príbehu. Sydney Sweeney si tu zahrala dosť odvážnu a zároveň naivnú rolu - a veruže bola najjasnejšou hviezdou celého filmu! Nebyť toho prepáleného konca, mohlo to byť aj na plný počet, ale tak či tak na solídne 4*. ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama