Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 4

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (255)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je smutné, nie neočakávané, povedať, že ďalší superhrdinský film od DC je podpriemerný. O postavu Blue Beetla sa nikdo nezaujíma, a preto by štúdio muselo urobiť niečo špeciálne, aby publikum uchvátili, ale nestálo sa tak. Xolo Maridueña z ,,Cobra Kai'' je ako hrdina dostatočne sympatický. Ale každý v tomto filme (okrem Susan Sarandon) je hrdina. Buď to, alebo sú to otravní „komediálni“ parťáci. 4,5/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přestože to dle hodnocení nevypadá je Blue Beetle nejkoukatelnější DC komiks, tak za posledních 10 let a překonává i některé novější Marcelovky. Blue Beetle působí jak komiksovka z 90. let, která nesází na přepálenou akci ale na postavy. Její přízemnost je hlavním kladem a zároveň i negativem celého filmu, protože jak je příjemný a pohodový, tak zároveň nenabízí nic čím by strhnul. Akce je fajn ale ve výsledku jsou zde 3 menší akční scény, což je na dvě hodiny málo. Naštěstí postavy jsou fajn a raději si dám film o podivné rodině jak ze sitcomu, než vyblitej digifest nové doby. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Technicky vzato to nebylo úplně tragický. Jen ta rodina toho hlavního hrdiny byla ve všech ohledech hyper špatná. Zralá na tečku na solar. Ve výsledku je tak Blue Beetle taková blbá kombinace moderní komiksárny a rodinného filmu podobného Spy Kids od Rodrigueze. Působí to dětsky a není to vůbec vtipný. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Iron Man a mladý Spiderman v jednom. Štýl to má, ako keby na režisérskej stoličke sedel Robert Rodriguez. V podstate tá najviac tuctová komiksovka na tému, ako sa nechtiac stať superhrdinom. Nenáročná oddychovka k nejakej ďalšej činnosti, ktorý z hlavy okamžite vyfučí. Pokiaľ má byť táto postava nejakým trvalejším členom nového DC sveta, tak... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jsem ochotnej dát dvě hvězdy za hudbu a některý souboje těch dvou píčusů. Jinak hlavní hrdina jakoby vypadl z reklamy na pevnej deodorant, hlavní hrdinka vypadá spíš jak přešitej kluk, a rodinka, hlavně zprvu byla zralá na střelu hromadnýho ničení. Kdyby Soto natočil tohle bláto ve stylu Verhoevnovic Hvězdný pěchoty, asi by si to vysloužilo nějaký procenta navíc. Takhle je to jen šeredná kravina pro pubertální mimina. 30%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Obleky, které jsou vidět v pracovně Teda Korda (Bobby McGruther), jsou původní obleky, které v komiksech nosili předchozí nositelé titulu Blue Beetle, Dan Garrett a právě Ted Kord. (NiWi)
  • Susan Sarandon (Victoria Kord) se původně měla objevit v jiném filmu na motivy komiksů od DC, a to v Batman se vrací (1992), kde měla ztvárnit Catwoman. Sharon Stone si pak zahrála záporačku ve snímku Catwoman (2004) a zprvu se právě s ní počítalo do role Victorie Kord v tomto filmu. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama