Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Očista míří do televize

Očista míří do televize

04.10.2016 Autor KarelR

Kolik znáte hororových sérií, které jsou čím dál tím lepší a výdělečnější? Ano, Očista je spíš thriller než horor, rozhodně ale vydělává „hororové" peníze. Není tedy divu, že mají její tvůrci velké plány, a kupodivu nebudou jen filmové. James DeMonaco, scenárista a režisér všech tří dílů, nedávno potvrdil čtyřku, která bude prequelem a ukáže nám, jak v USA schválili výroční noc, během níž můžete bez okolků vraždit. Navrch ale dostaneme i televizní seriál, který má filmy doplňovat a ukazovat nové „očistné" příběhy. DeMonaco tipuje tak 10 dílů pro první sérii, v níž se bude proplétat šest nebo sedm jednotlivých příběhů. Každý přitom začne při Očistě a následně dodá motivace skrz flashbacky, což je prý způsob vyprávění, na který v hektickém celovečeráku není čas. Snad se tenhle přechod na malou obrazovku povede. Seriálová Očista by totiž mohla být studnicí zajímavých a drsných příběhů, na které se prostě vyplatí mít víc než 90 minut.

Reklama

Související novinky

Spawn míří na velké plátno

Spawn míří na velké plátno

22.07.2017

Comicsový tvůrce Todd McFarlane konečně oznámil nový celovečerák se Spawnem. Kultovní démonický antihrdina byl v kinech už v roce 1997, drsný eRkový reboot se tedy rozjíždí přesně 20 let po prvním… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

23.05.2024

Přípravy dalšího filmu ze světa Jurských parků a světů je v plném proudu a v těchto dnech stále probíhá zběsilý casting zcela nových tváří do legendární dinousauří franšízy. A jak se zdá, už víme, na… (více)

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

18.05.2024

Kolem málokterého projektu je v posledních měsících takové haló jako okolo další Boyleovy apokalyptické vize. O pokračování filmů 28 dní poté a 28 týdnů poté, v nichž Británii zachvátil virus, který… (více)

Nejnovější novinky

Banda skončí pátou sérií

Banda skončí pátou sérií

11.06.2024

Americký seriál Banda patří v současnosti k jedné z nejnablýskanějších vlajkových lodí streamovací služby Prime Video. Adaptace komiksu, v níž superhrdinové nejsou opláštěné modly, které symbolizují… (více)

Nové Hunger Games jsou v přípravách

Nové Hunger Games jsou v přípravách

10.06.2024

Čeká nás opětovný návrat do dystopického světa Panemu. Bylo to jasné už po úspěchu loňského snímku Hunger Games: Balada o ptácích a hadech, který měl premiéru v polovině listopadu a s rozpočtem 100… (více)

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

09.06.2024

Hollywood dával nějakou dobu od Johnnyho Deppa (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) ruce pryč. Během jeho soudních tahanic s bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman) se zdálo, že slavnému herci… (více)

Reklama

Reklama