Reklama

Reklama

Yellowjackets

(seriál)
  • Kanada Yellowjackets (více)
Trailer 2
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2023), 18 h 32 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci, Tawny Cypress, Jasmin Savoy Brown, Pearl Amanda Dickson, Courtney Eaton, Samantha Hanratty (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Dívky z předního středoškolského fotbalového týmu přežijí leteckou havárii hluboko v divočině na severu, ale to nejhorší je teprve čeká. 25 let poté se přeživší snaží přizpůsobit novému životu, ale divočina v nich stále zůstává. (SkyShowtime)

Recenze uživatele NikiVai k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2021) (S01) 

Skoro tři díly trvalo, než jsem se do toho "zakoukala", ale pak už mě to začalo bavit. Nevím, proč je to řazené jako horor, protože hororového jsem na tom neshledala nic. Ale napětí a drama, tož už bylo dávkované hezky. Dějová linie ze současnosti mě bavila míň, než ta minulá, leč obě měly něco do sebe. Rozhodně se těším na další sérii. ()

Season 2 (2023) (S02) 

I když dám jen čtyři hvězdy, tak jako první sérii, tak dvojka pro mě byla víc dramatičtější, temnější, napínavější. Moc mi tu totiž nehrála do nálady dějová linka s halucinacemi či co to bylo, to mě vyvádělo ze soustředění a bylo to hůř uchopitelné, i když ve finále všechno do sebe zapadlo. ()

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama