Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím ochrnutou primabalerínu Scocota Asskinse v hlavní roli opravdu dobrého, svižného, napínavého a výborně, výborně (ano 2x!) natočeného onlajn akčňáku s dialogy vymykajícími se jeho obvyklému standardu přípravky pro mongoloidní rétory a hudbou nezkopčenou z „Busty MILF stufed with black monstercock“, v němž nebude opět vypadat jako retardovaný bukanýr, s dusivým smíchem jej pošlu do zevního genitálu s tím, že je to asi tak stejně pravděpodobné jako Árny v homopornu. No tak mě ten smích přešel, no. Vyhlášený céčkový bukvoid poprvé ve své kariéře nepůsobí jako přitroublý BABY SEAL a jeho baráková deratizace islamistů nožem na wombaty je, zejména díky famózní jednozátahové kameře, naprostý vrchol akční sezóny. Arnold by asi měl pomalu začít depilovat. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý akčňák, ktorý zdobí hlavne one shot kamera. Inak je to čistý podpriemer. Neviem, koľko došlo tých teroristov v náklaďáku, ale hlavný hrdina so svojou mordpartou ich postrieľali behom filmu isto aspoň 200. Po 50ke to už začala byť dosť nuda, hlavne keď koniec už obstaral Adkins sám a tých zvyšných pár desiatok ozbrojencov zvládol ľavou zadnou. Zívačka vhodná ako PC hra, ako film až tak nie. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si nemohl zvyknout na jednu kameru, s níž byl točen celý film na jeden zátah. Neustálé přeskakování hned v úvodní scéně ve vrtulníku z jednoho na druhého mě lezlo tak na nervy, že jsem to už chtěl vzdát. Nakonec mě celý film svou neskutečnou atmosférou a napětím dostal. Hlavní hrdinové padají jak mouchy, nejste si jistí kdo přežije. Jakobych se díval na pc střílečku, natočeno jak hra. Možná to byl účel, ale tentokrát mě zaujal. A ta kamera se mě taky nakonec zalíbila. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Chlapský film kde je príbeh jasný, teroristi útočia na základňu a našou úlohou je ochrániť iného teroristu, ktorý vie kde je bomba. Skoro od začiatku do konca čistá akcia, kde sa neustále strieľa a zabíja. V tomto je film skvelý, akcia je natočená bez strihov čo je skvelé a Scott tu masakruje jedného za druhým. Aby som bol nadšený to nestačilo ani zďaleka, nato mi treba minimálne viac príbehu, soundtrack a výraznejšie postavy. U mňa tak za 3*. PS: nechápem ako z jedného nákladiaku vyšlo tak 200 džihádistov ale nevadí. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak to byl nářez jedna radost, jen mi vadila jedna věc. Proč sakra, když teroristické  komando přepadne základnu, obránci nepoužijí dosud plně funkční vrtulník a nešijí to nich z jeho kulometů,nedej Bože něčím více, nýbrž si počkají, až to do něj směsice Arabášů napálí granátometem? No nic, no... jinak film měl spád, prvně v životě mi nevadilo nasnímání nestatickou kamerou, což jinak nesnáším a musím uznat, že Adkins umí. To byla radost vidět, jaké má pohyby, že je schopen předvést se tak, že u věříte, že je člen SEAL. Krom sympatického vzhledu má skvělý úsměv. Takže film utekl jako voda a já zase viděla tu chlapskou ješitnost, manipulaci, odvahu i fanatismus, který zabíjí vše živé. Covid všech variant na vás! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)
  • V úvode filmu sa dozvedáme, že sme na utajenej základni niekde v Poľsku. Preto nedáva zmysel, aby nákladiak, ktorým prídu teroristi, mal pravostranné riadenie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama