Reklama

Reklama

Don’t Peek

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2020, 7 min

Obsahy(1)

Mladá žena se ještě před spaním rozhodne zahrát si konzolovou hru. Během hraní však zjistí, že z nějakých nevysvětlitelných důvodů je virtuální realita spojená s tou skutečnou a ze tmy se jí snaží vyděsit tajemná postava. Opravdu jen vyděsit? (SOLOM.)

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedený a originální krátký kraťas, kde démon straší dívku skrz virtuální realitu. Atmosféra i finální jump scare povedený. Holky se budou bát!! Kraťas má ve světě takový úspěch, že se už natáčí i celovečerní film a bere si ho na paškál Timur Bekmambetov. 7/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Slušný hororový kraťas s divnou zápletkou, ktorá ale v konečnom efekte celkom funguje a hoci už som videl oveľa desivejšie hororové kraťase, ani tento nebol na zahodenie. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bubu bu…Zas tu máme další strašidlo a tentokrát děsí přes hru. Během karantény se trojice lidí rozhodla natočit tento kousek a jo, musím uznat, že si nevedli zas až tak špatně. Mělo to celkem dobrou atmosféru, finální lekačka možná skutečně někoho vyděsí, představitelka hlavní hrdinky taky nebyla úplně marná (to jak po ksichtu, tak výkonem), takže ani já se nebojím tomu vlepit průměrné ohodnocení. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem originální zápletka a solidní finální jump scare. Na mě takový věci prostě fungují vždycky solidně. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama