Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh filmu se odehrává v době před revolučními událostmi roku 1848. Pět jezdců se ujímá obtížného úkolu převézt a předat do spolehlivých rukou vzácný poklad, určený k nákupu zbraní pro revoluci. Jsou pronásledováni vojskem, musí překonat řadu těžkých situací, setkávají se s podlostí a zradou... (Ústřední půjčovna filmů)

Recenze (2)

Kkahunaa 

všechny recenze uživatele

Zločinec není vždycky zlý, představitelé vlády nutně dobří a ti oškliví se vždy najdou. V příběhu jak vytrženého z italské produkce, nutno dodat levnější, se nám naskýtá možnost sledovat dobrodružnou výpravu samotářského hrdiny (sympatický Florin Piersic), který se v zemi jednoranných zbraní snaží se svou podivně sympatickou vícerankou pomoci tamnímu odboji proti vládním pochopům. Nebyl by to “westernový žánr” či chcete-li “easternový”, kdyby se ve filmu nevyskytly honičky na koních (scéna, kdy je hrdina zabírán zepředu, zřejmě z rychle jedoucího auta, má svižné tempo), krásné ženy, prolhaní padouši, zlato a všudypřítomné přestřelky. Čím více se však blížíme ke konci, zjišťujeme, že úvodní titulky s vábivou ústřední melodií nám naslibovaly více, než nám nakonec samotný film ukázal. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Tajemný cizinec, který dá před kořalkou vždy přednost louskání slunečnicových semínek, šlechtický synáček v dokonalém obleku, který podlostí překonává i arnauty vedoucí pronásledování a krásná Agáta ...  Ať se jde nějaký John Wayne i s celým Hollywoodem bodnout!!!     +++    poselství filmu je jasné: nikdy nevěř ženě se zrzavými vlasy :-) , mimochodem na obrazovce noťasu bych osudové rusovlásce hádal max. 30 ()

Reklama

Reklama