Reklama

Reklama

A jak to bylo dál...

(seriál)
  • USA And Just Like That... (více)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(21)

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

Marze 

všechny recenze uživatele

Bílé rozmazlené, genderově a politicky korektní nesnesitelné New Yorčanky po deseti letech od pokračování Sexu ve městě nepředstírají, jak jsou mladé a věnují se novému životu už bez experimentování, co si mohou dovolit v morálce a sexu. Humoru zde už tolik nenajdete jak se hrdinkám už otevírá víko od rakve. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Děvčata nám zestárla, doba se posunula a tak je nutné se přizpůsobit ji i věku. Samantha odešla a tak už se místo sexu řeší jiné podstatné věci. Např. operace kičle, alkoholismus, stárnutí a samozřejmě problematika LGBT. Samotní gayové už nejsou v dnešní době tak žádání, takže jsou zde postavy, které se nazývají oni a dokonce se to dotýká i hlavních postav a jejich rodin. A právě to, jak je to do seriálu na sílu roubováno, mě nejen nebavilo ale i štvalo. Seriál je tak vhodný hlavně pro ty, které se blíží věku hlavních hrdinek a prožívají jejich osudy, změny a stárnutí už od začátku. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál rozkročený mezi dramatem a snahou o komediální skeče točící se nejvíc kolem zvracení, močení nebo periody. O sex už tu vlastně tak moc nejde. Polovinu série hledají tvůrci ideální balanc mezi oběma stránkami a snaží se dobíhat kvalitu původního Sexu ve městě. Snad každá epizoda tu napravuje nějaký ten přešlap z devadesátek, takže tu kolem hrdinek krouží úplně všechny problémy světa od BLM přes LGBTQ+ až po alkoholismus a strasti stárnutí. Před několika lety dávala SJP rozhovor, že příběh existuje. Mám ale takové podezření, že zmiňovaný příběh byl Mr. Big umře a tím to zhaslo. Nové postavy za srdce nechytají. Samantha žalostně chybí. Příběhové linky, kterými si postavy procházejí směřují do ztracena. Žádná oslava přátelství. Žádný sonet o lásce. Jen líbačka ve výtahu a díky naskle. Tady neumřel jen Big, tady umřela i Miranda a nejvíc Steve. ()

Emafera 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivé pokračování seriálu mého dětství a mládí, který jsem měla moc ráda. S tím už to ale nemá moc společného. Chybí lehká nadsázka a vtip, přebývají trans témata a snaha se napasovat do jiné doby. Pro mě celkem zklamání. Tvůrci měli zůstat u seriálu a 2 filmů. Tohle už je jen uměle nastavovaná kaše, mnohdy už nevkusná. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

21/21  And Just Like That... jsme se ocitli v dalších příbězích Sex and the City. Po prvních dílech některým divákům málem vypadli oči, ale brzy se i z tohoto pokračování stal klasický formát glos na téma vztahů a sexu. Život jde dál a pokud je vám padesát, ani tehdy to neznamená, že byste měli přestat žít. ()

Galerie (727)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v New York City a Paříži. (Grimaldi)

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama