Reklama

Reklama

Recenze (4)

obitus 

všechny recenze uživatele

Estigma je takový ten film, který je vám od počátku sympatický svou zvláštní atmosférou a netuctovým dějem, ale u kterého se zhruba od poloviny nemůžete dočkat závěru, protože je to prostě děsně utahané a bez jediného vzrušení. Příběh mladíka, který víceméně nechtíc zabíjí lidi pomocí síly svých myšlenek není sice nijak objevný, ale jak jsem psal, atmosféru to má a zabíjí ho především nulová gradace. Podobných horrorů, většinou stejně neznámých a mnou neprozkoumaných, jsou ještě tisíce. Doufám, že většina z nich bude zábavnější. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Stigma je síce zaujímavým, ale trochu nudne spracovaným príbehom ufňukaného mladíka Sebastiana, ktorý dokáže telepaticky / hypnoticky zabíjať ľudí, ktorí ho naštvú. Následne má z toho traumu, keďže to robí prevažne neúmyselne a krváca pri tom zo spodnej pery. Všetko to má však trochu väčšie základy v jeho rodine a minulosti, ako sa divák s postupom času dozvedá. Takže hoci film začína vcelku dobre, pútavo a bol som zvedavý ako sa to vyvinie ďalej, postupne to začalo byť také otravné, rozťahané a vyčerpávajúce, až som sa naozaj potešil keď konečne prišiel koniec. Nie je to vyložene zlé, len po čase nezáživne smerujúce do trochu priehľadného finále, ktoré mi neponúklo nič navyše, aby trochu vylepšilo celkový dojem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niečo málo znakov so známejším a kultovejším DOTYKOM MEDÚZY. Ten však cítil v produkčnej kasičke aj nejaké tie zlaťáky. Tu však nieje problémom len low budget. Problémom je, že režisér nedokáže spracovať látku, ktorá mohla mať hustejšiu atmosféru, poprípade sa mohol zamerať na lepšie natočený mordík. Občas sa tieto stratené ingrediencie ukážu, ale je toho žalostne málo. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor,kdy jsem čekal a čekal,jenže to čekání mě ubíjelo a v podstatě se nic nedělo i ke konci filmu. ()

Reklama

Reklama