Reklama

Reklama

Sexify - Season 2

(série)
Trailer
Polsko, 2023, 5 h 7 min (Minutáž: 32–48 min)

Scénář:

Jakub Rużyłło

Kamera:

Nils Crone

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Jan Wieteska, Izabela Kuna, Cezary Pazura, Dawid Ptak, Jakub Dąbrowski, Tomasz Drabek (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bouřlivý osobní život, zahořklý nepřítel, náročná investorka i nejistá budoucnost jejich start-upu? Na tyhle tři mladé byznysmenky se prostě hrne jedna pohroma za druhou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

misstake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové plácání odnikud nikam. Jako kdyby tvůrci nevěděli, o co jim jde. Je to víc o hledání, ale není jasné čeho. Tak nějak je vidět, že první série měla úspěch a tak se musela prostě natočit druhá. ()

MathLover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě první dojem zklamání. Jednička mě chytla v podstatě hned od první scény se sprchou, ale ve dvojce se mi vůbec nepovedlo se na seriál naladit...  Vůbec jsem nechápala, co se to tam děje. Motivace postav mi byla záhadou a nezdálo se mi, že by se tvůrci snažili cokoli vysvětlit. V jedničce to s tou apkou ještě šlo, ale teď - spoiler - na konci vylezou s apkou-seznamkou, kde lidé vyplní dotazník a ono je to spáruje (jak objevné...).  Předpokládám, že ta přemrštěná naivita při objevování toxické maskulinity a "mužského přístupu k sexu", měla být asi součástí nadsázky? Jako nějaké zajímavé nápady tam byly. Celkově mi ta premisa, že se v první řadě zabývají ženský orgasmem a v této řadě se zaměří na muže, líbí. Ale to zpracování mi nesedlo (jako bych koukala na nějaký sitcom typu Dva a půl chlapa). A ten odchod z akademického do obchodního prostředí tomu za mě taky moc nepřidal (tedy alespoň v této "karikaturní" formě).  Nevím, možná jsem to tentokrát jen nepochopila a potřebuji si to ještě nějak zpracovat. Nebo jsem u koukání na první řadu byla lépe naladěna. Třeba tomu dám ještě někdy druhou šanci a uvidím...50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatímco jednička byla příjemná, zábavná a na Poláky překvapivě odvážná jednohubka, o druhé řadě se to moc říct nedá. Odvaha jí sice stále nechybí (i když na žádný full frontal nedojde), ale oproti první sérii jí chybí lehkost a vtip. Za celou dobu sem nebyl schopen přijít "dvojce" na chuť a zhruba od poloviny už mi bylo celkem jedno co se tam děje a jak všechno nakonec dopadne...40% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama