Reklama

Reklama

Sexify

(seriál)
  • Polsko Sexify
Trailer
Polsko, (2021–2023), 11 h 3 min (Minutáž: 32–51 min)

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Małgorzata Foremniak, Cezary Pazura, Zbigniew Zamachowski, Bartosz Gelner, Piotr Pacek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tři mladé polské slečny se díky školnímu projektu rozhodnou vytvořit mobilní aplikaci, která by jim dokázala poradit v sexuálním životě. K tomu samozřejmě vede dlouhá a trnitá cesta. Nápad trochu připomíná Masters of Sex, ale provedení je, i díky době, samozřejmě jiné.    Přijde mi, že humoru se v seriálu vůbec nedaří a mnohem lépe funguje jako drama, ale i tam by to bylo třeba doladit. Je to krátké a dobře to utíká, téma je dobré a holky se za těch pár epizod nestihnou zprotivit. Na Polsko asi dobrý, ale v konkurenci toho, co se na seriálovém poli nabízí, to přeci jen trochu pokulhává. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Seriál sa veľmi snaží pôsobiť sexy a vtipne, ale je to kŕčovité, nudné a ani moc sexi to veru nie je. 5,8/10. 2. séria: Netipoval som, že sú na Netflixe objaví druhá séria zrovna tohto seriálu, ale asi Sexify nie je originálne od Netflixu a iba bok kúpený od Poliakov, alebo musí byť veľmi lacný. Každopádne ma to bavilo viac ako predchádzajúcich 8 dielov. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl vlažnější, ale postupem času mě to hodně chytlo. Prudérní Poláci po "Všichni moji přátelé jsou mrtví" přináší další pro ně nestandardní dílo, které je správně feministické, zábavné a bizarní. K tomu hraje naprosto úchylná hudba, která krásně doplňuje celý seriál. Navíc Pavlínka je vyloženě kouzelná (ačkoliv občas na pěst). Ale ona vlastně i Natálka. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Keď už Poliaci čosi takéto točia, tak s plnou parádou. Bohužiaľ, napriek určitej (duchovnej) snahe o nadviazanie na odkaz legendárnej Sexmisie sa tento seriál veľmi pravdepodobne legendou nestane. Nie, že by nebol zábavný. Celkom to odsýpalo, väčšinu času sa čosi deje, osoby prechádzajú nejakou zmenou. Ale mnoho vecí si bere veľa času na prejavenie a potom sa zrazu zmenia úplne náhle a nie je jasné prečo. Samotná appka je potom dosť chabá záležitosť a záverečná prezentácia by teda mňa vôbec nepresvedčila. Ale to zo mňa možno hovorí iba profesíjna degenerácia. Jedno viem ale iste - Poľština je krásny jazyk! ()

catt 

všechny recenze uživatele

Zatímco Sexuální výchova byla příliš americká, maximálně dělaná na efekt a místy velmi trapná, Sefixy je mému vkusu mnohem bližší + hrdinky jsou přirozenější, chování postav není nelogické. Seriál je normálně zakončený bez nějakého násilného clifhangeru a happy end přesně v duchu života. Možná je to opravdu jenom přiblížením vkusu a chování evropanů (i když Sexuální výchova je formálně britský seriál, působí naprosto americky). Trochu otřesná hudba, ale v rámci žánru a cílové skupiny asi snesitelné. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama