Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se snažil dokoukat LEGENDU, než ji HBO GO na konci února stáhne z nabídky (sekce Poslední šance). Ale nešlo to. Sled neuvěřitelně trapných scének, fackovacího bojového umění a tzv. "čekací akční choreografie" kdy jeden džudista čeká vždy vteřinu na toho druhého, než ten stihne provést nový chvat, mě dokonale odradily... Všem, co se to před třiceti lety líbilo, to hrozně moc přeju, ale moc by mě zajímal názor někoho, kdo si to dneska pustí znovu a nechá si dobrovolně pošlapat nostalgické vzpomínky. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Na mě tento druh humoru moc nezabíra, a zachraňuje to leda Jackie Chan se svym charismatem... ale bohužel jinak nic moc... často jsou vidět chvaty které jsou 5cm od cíle a cíl i tak odletí přes pulku placu... sice je to nejspíše problém techniky z 78roku, ale i tak mi to příliš kazilo dojem než abych si to mohl opravdu vychutnat. Možná v tom hraje i roli že jsem zrovna nedávno viděl IP mana který je přeci jen o nějakou dimenzi vedle... ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

903. hodnocený film: Opět spousta zábavy, skvělých bojových akcí a do toho ten Jaskie Chan, který opravdu dokázal s tímhle prorazit. Je to radost na něj koukat, jak si hraje a při tom hraje. 4* jsou ale maximálním hodnocením pro tenhle snímek, protože už mi to přijde jako obehraná písnička. Ale dobrá písnička... 4* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Siu Tien Yuen si zahrál s Jackiem Chanem vedle tohoto snímku také ve filmech Škola hada (Snake in the Eagle's Shadow, 1978) a Kung-fu Kid (Master with Cracked Fingers, 1979) vždy v roli mistra bojových umění, který Jackieho učí bojovat. *** Siu Tien Yuen si stejnou postavu zahrál vedle tohoto filmu také ve snímcích Zui xia Su Qi Er (The Story of Drunken Master aka Drunken Fist Boxing, 1979) a Drunken Master Part 2 aka Dance of the Drunk Mantis (1979). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dokonalý spojení kung-fu bojů a vtipu, už tehdy Jackie Chan ukazoval, že neumí jenom skvěle kung-fu, ale že v něm je i velký komediální telent, díky kterýmu se dokázal prosadit v americe, jeho rychlost a ohebnost s výborně natočenejma soubojema udává celýmu filmu tempo. Děj to moc originální nemá, ale je obalen do úžasný akce, kterou režíroval mistr podobných záležitostí Yuen Woo-ping a když se k tomu přidá jednoduchá, ale dobrá hudba, tak musim dát 5* ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Hlavná postava Wong Fei-hung bol v skutočnom živote predstaviteľ bojového umenia a tradičnej čínskej medicíny. Žil v období konca vlády dynastie Qing. (Peter-1307)

Reklama

Reklama