Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (101)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel oproti jedničce se jedná o obrovský kvalitativní sešup. V prvním dílu nešlo jen o výborné gore, ale skvěle fungovala i dramatická linka. Zde mají hrdinové chabé motivace a přišlo mi, že si tvůrci film natočili jen kvůli finálnímu masakru. Ten je sice krátký ale působivý a ta kreatura s dvouma ksichtama byla fakt povedená. Film je tedy koukatelný hlavně díky Herbertovým hláškám. Dokonce tam sehnali i hezčí holku, ale zcela nepochopitelně se vůbec neobnažuje, což mi v rámci žánru přijde jako rouhání. Největší triumf je ale návrat Dr. Hilla. Neztratil nic ze své působivosti a je to stále skvělý záporák. Opět nechápu proč má tak málo prostoru, protože každá scéna s ním je super. Když tam stírá toho černošskýho doktora, tak je to megaprdel a jeho finální nástup na scénu s netopýřími křídly si žádá o potlesk. Dojem pak kazí odfláknutej konec. Asi by bylo lepší, kdyby toto pokračování nevzniklo, protože jen parazituje na geniální jedničce a značku Re-Animátor nijak neobohatilo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sice trochu nemastné a neslané ale v druhé půlce už to je ten reanimátor na kterého jsme všichni zvyklí-zde navíc vkusně čerpající a citující farankenstenovu nevěstu...Poslední čtvrthodinka už je pak zběsilá přehlídka Westovského megalomanského rouhačství a hlášek ostrých jako nepoužitý skalpel..absurdita střídá absurditu, ta se doplňuje s odlehčeně úchylnou byzardností a dohromady to všechno vytváří velmi sympatickou kouli živých/mrtvých končetin a torz lidských a zvířecích těl..=Bláznivá zábava :D =70% ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Po vynikající démonické jedničce, kterou jsem dnes viděl poprvé (asi 4hodiny zpátky), mi přišel druhý díl trochu slabší. Jeffrey Combs je sice ještě lepší než v prvním díle a většina scén z filmu stojí právě na něm, film ovšem lepší než jednička není. Hafan neměl chybu, horší už byl netopýří Dr.Hill ;-). Celkově mi přišel konec druhého Re-Animátora trošičku přepálený (až moc hardcore) ;-). 7+/10* ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nevěsta Re-Animatora sice už nedosahuje takových kvalit jako první díl, ale stále je to výborná, brutální a vtipná jízda plná krve a vnitřností. Jeffry Combs se vrací jako zvrácený a zřejmě nesmrtelný Herbert West, který se pro své pokusy nebojí spáchat kdejaký zločin. Scéna, kde se West rozpráví nad jednotlivými částmi složeného těla, jako by to bylo umělecké dílo, je přímo velkolepá. Skvělé pokračování. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trilogie Re-Animátora mě nechala poněkud chladným. Druhý díl je rozhodně nejlepší díl ze všech,ale nemohu říct,že bych se bavil královsky, občas slušná gore scéna,film má zajímavou myšlenku, to mu nemohu upřít,ale na mě je to až moc velký Úlet,který příliš nemusím. Za mě jen tříhvězdičková trilogie. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama