Reklama

Reklama

Nejnepříjemnější věcí v životě mnoha lidí je právě návštěva zubního lékaře. Tím je Dr. Alan Feinstone, bohatý, úspěšný a strašlivě závislý na čistotě. Tato jeho vášeň pro čistotu je přímo chorobná. Všechno musí být perfektně čisté a lesklé jako krásné bílé zuby. Začíná to nevěrou manželky a mučením svých pacientů, kteří vlastně za nic nemohou. Film je natočen mistrem oboru Brianem Yuznou, s novými triky, které nebyly dosud v žádném filmu viděny. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (116)

iolaos 

všechny recenze uživatele

chceme zmenit stomatologii na interaktivni medicinu... po techto slovech a naslednem vlozeni odsavatka do dutiny ustni to prislo... nechutna salva typicky yuznovskych detailu, ve kterych se zde primo vyziva, jeste umocnena neblahym prostredim ordinace... originalni snimek mistra hnusu (s mimoradnou osobnosti v hlavni roli) do nehoz se misty vkrada nejvetsi nepritel filmu - nuda ... 7/10 ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Tady musím hodnotit kladně, ačkoliv to takový dopad vůbec nemělo.Tenhle film o masochistickém dentistovi, jsem viděla před lety na videokazetě, kterou jsem si s nadšením půjčila se svým bratrancem.Po shlédnutí tohoto filmu, ani jeden z nás k zubaři nešel a odmítal ještě nějakou chvíli, tam vůbec jít.Takže mladším jedincům a slabším povahám doporučuji si prvně zajít ke svému zubaři a až pak shlédnout tento film. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Prý horor. Hnusný, ošklivý a zákeřný psychothriller. Jsem z těch lidí co při zvuku zubařské vrtačky berou nohy na ramena. A tady máme šílence Feinstona, kterému zahne žena a on z toho pomalu ale jistě blázní a nabytou zlost si vylívá na chudácích pacientech, jelikož i zářivě bílé zuby vidí jako zkažené. Magor to je! A ještě ten film musí mít takovou vzrůstající atmosféru, že z toho začínám šílet i já. Zachází dál a dál, skoro až při tom realitu nevnímaje. Je mu pak až jedno, komu co udělá. "Moje vyjádření je extrakce." - "Extrakce čeho?" - "Všeho!" A ten konec. ten konec. Ne. Vím, že mě k zubaři na dlouhou dobu nikdo nedostane. NIKDO! Nemíním natrefit na podobného blázna (ale skvěle zahraného). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, zubaři jsou sadističtí psychopati, s nimiž není radno přicházet do styku. Yuznovi se tenhle místy sadistický, ale převážně psychologický hororový thriller docela povedl. Zásluhu na tom má i výborný herecký výkon hlavního představitele a jeho scénáristicky dobře vybudovaná a propracovaná halucinačně-hygienicko-psychopatická úchylka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavý, nudný horor, ktorý ani nevydesí ani neznechutí. Jediný klad filmu by som videl v hlavnej postave. Nijako ma to nebavilo, čakal som od toho oveľa viac, než len chlapa, ktorý zošalie kvôli nevere. Moje sklamanie je neopísateľné a tak nemám čo kladného by som vám k tomu napísal ..možno ... kto chce robiť psychológiu, možno mu to niečo dá ale inak neodporúčam. Zo začiatku pekelná nuda s blbo natočenými scénami, myslel som si že sa to napríklad ku koncu zlepší a bude to krvavejšie, nestalo sa tak. Nečakajte žiadne extra brutálne scény a ani kvalitný a zábavný dej, navyše je tu všetko ľahko predvídateľné. Toto bola neuveriteľná nuda, fakt ma to nebavilo, takto nekvalitný horor sa vidí málokedy. Som zvedavý, ako vyzerá druhý diel. Pozriem sa na to, pretože táto séria je známa svojim jemným nožným fetish pornom. Aj to ma sklamalo. Okrem vyzliekania pančušiek sfetovanej pacientky na zubárskom kresle sme sa toho veľa nedočkali. Príliš som očakával, málo dostal. Mierne gore s množstvom zbytočných scén. Dej je daný vopred, netreba nad niečím zbytočne bádať, len sledovať čo že za vtákovinu to zase bude a tiež že je. Proste strašná nuda, mimo pár slušných záberov v ústnej dutine. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Počet mrtvých - 4 (Musak)
  • Inspirací pro tvůrce tohoto filmu byl skutečný seriálový vrah zubař, Glennon Engleman (1928-'99). (Musak)

Reklama

Reklama