Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si krásná, ale intrikánská vdova najme mladého podnikatele, aby jí provedl renovaci domu, z dohody se jejím přičiněním rychle stane mnohem víc než jen smlouva na stavební práce. Svého mladého zaměstnance postupně vmanipuluje do žhavého milostného poměru a on nakonec svolí k jedné noci plné vášně. Když si ale mladý muž uvědomí, co udělal, trvá na tom, že ve vztahu pokračovat nemůže. Brzy ovšem zjistí, že je v sázce mnohem víc než jen jeho pověst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nudná blbost bez smyslu. Televizní filmy opět hrají stále dokola ty samá témata a vrhají je před nás někdy až příliš velkém počtu a s vysokým očekáváním. Proč bych měl vidět film o muži s rodinou a ženské, která ho začne chtít a NE pro ni není odpoved. NEviděl jsem už takové filmy? Nebylo jich natočeno dost? Každa "verze"přináší lehkou změnu, ale stále jde o to samé. Stejná nuda předvídatelná až dokonce. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Až mi bylo trapné se dívat na ty slaboduché scény. Kolikkrát ještě uvidím film, který kopíruje Osudovou přitažlivost s M. Douglasem a G. Close? Čím novější verze, tím slabomyslnější myšlenky a kýčovitější scény s rádoby herci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Televizní film, který má prostě problém v tom, že je televizní. Tohle je film, který má být sexy, měl by diváka navnadit, minimálně v první polovině, ale bez nahoty to prostě nejde. Tady se Susan Lucci jen lascivně dívá a topí. A David Charvet jako naivní blbeček? Ne, ani po herecké stránce to moc nefunguje. ()

Právnička 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film, u kterého přesně odhadnete předem naprosto všechno, co bude následovat. Žádné napětí ani drama se v tomto filmu nekoná ... ()

Reklama

Reklama