Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinárka Kim Levitt (Neith Hunter) pracujúca pre denník LA Eye sa snaží objasniť okolnosti úmrtia mladej ženy, ktorá horiaca zoskočila zo strechy domu. Domnieva sa, že u obete došlo k spontánnemu samovznieteniu a snaží sa o tomto neobvyklom fenoméne získať čo najviac informácií. Počas svojho pátrania sa zoznámi so sympatickou majiteľkou kníhkupectva Fimou, ktorá ju privedie na stopu rituálneho kultu, vyznávajúceho dávnu egyptskú bohyňu Izis. (Karamanlis)

(více)

Recenze (30)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu, proč to vzniklo jako součást série, s níž to nemá (kromě vánoc) naprosto nic společného. Akorát to mnohým přinese pocit zklamání, protože je to fakt o něčem jiném než předchozí tři díly. Ale... Zjištění, že to točil Yuzna, společně s rokem vzniku a hudbou Richarda Banda slibovalo slušný zážitek. A taky pěkně nepříjemně nechutný, jak se ukázalo. Yuzna zpočátku nemilosrdně útočí na žaludky svých diváků, natolik, že příběh nakonec staví na druhou kolej a závěr už je jen takové nutné nic. Rozhodně ale potěší Reggie Bannister, Allyce Beasley a jedna z nejsympatičtějších Bond girl v obsazení. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čtyřka ignoruje díly předchozí a vydává se svojí vlastní, zmršenou cestou. Nadpřirozeno, houmles, hmyz, sliz, spirály, špagety, reportéři, čáry máry, a aby se neřeklo trocha těch Vánoc. Slasher už ani omylem (na to BACHA), jedná se o hybridní hororovou posranost ukuchtěnou ze zmíněných ingrediencí. Pár momentů dobrých, ale jako celek prostě sračka. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Ty vole. Úplný odklon od doterajšieho diania v sérii. Vlastne je to úplne niečo iné (žiadny vraždiaci Santa)... A možno práve preto je to dobré (pri HALLOWEENE 3 to až tak nefungovalo). Úvodná polhodinka trochu nuda, ale postupne sa z toho vykľuje pekne nepríjemný horor. Nájde sa aj magor s nožom, ale predovšetkým odporné čarodejnice a ešte odpornejšie chrobáky. Aj po vizuálnej stránke solídne odvedená robota. Tak, páni, takto si predstavujem štandardný horor, všetky predošlé "diely" sú len podpriemerným vývarom... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Moje první a zatím poslední setkání se sérií Silent night, deadly night dopadlo poměrně dobře. Yuznu jako režiséra mám rád, mám rád jeho styl všude sliz a hnus. Tady je navíc slizu trochu víc(díky Clintu Howardovy). A navíc tu hraje Reggie Bannister, sice takovou nevýraznou roli, ale i tak, je to borec. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Forma jasně vítězící nad obsahem. Yuzna předkládá slizkou podívanou jen lehce slepenou unylým příběhem, který souvisí se sérií jen dvěma věcmi, odehrává se o Vánocích a v motelové televizi běží Silent Night, Deadly Night 3. Pohledné hrátky s obřím hmyzem, slizem a jinými chuťovkami doplňuje opravdu hloupá a nudná vata příběhu o čarodějnictví, Lilith ( nevím kde Karamanlis přišel k Isis) a emancipaci. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama