Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týždeň po záhadných zmiznutiach, tí čo prežili stále hľadajú milióny ľudí po ktorých sa zľahla zem. Chaos pohlcuje svet v beznádeji, rabovaní a násilia. Zúfalé ľudstvo sa obracia na Organizáciu spojených národov, ako jedinú autoritu na svete schopnú nastoliť poriadok, na jej čele so "zachráncom", Nicolajom Carpathia, ktorý sa takto snaží ovládnuť svetové potravinové zásoby. Pokúša sa obnoviť chrám kráľa Šalamúna a vyhlásiť sa za najmocnejšieho muža sveta a nastoliť vládu, ktorá bude sužovať svet 7 rokov. Malá skupinka rebelov hovoriacich si "Tribulation Force" (novinár Buck Williams, pilot Rayford Steele, jeho dcéra Chloe a pastor Bruce Barnes), má jedinú možnosť a to presvedčiť svetovo uznávanú duchovnú autoritu, rabína Bena Judaha, aby vyslal k ľuďom posolstvo nádeje a otvoril im oči, že Nikolaj Carpathia je Antikrist. (OscarH.)

(více)

Recenze (6)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Druhý díl už znám podstatně kratší dobu než díl první. A už mě osobně zaujal méně, než díl první a to přesto, že není úplně nezajímavý. Ale už se více zaměřuje na osudy konkrétních lidí, čímž trochu ztratil své původní zaměření... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci, ale né ti, co byli ponecháni, ale ti co tohle stupído viděli. První díl je taky radši někde zahrabanej, aby to nikdo neviděl. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, čím si druhý díl vysloužil vyšší hodnocení než ten první. Podobně jako v knize se totiž i zde vytratila tajemná atmosféra a zůstává pouze holé náboženství. Vnucování víry je snad ještě otravnější než v knize, klíčová scéna u Zdi nářků působí spíš směšně než vážně a dokonce i zábavný Carpathia ztratil grády (lekačka při podávání rukou je ale cool). No, nezbývá, než se pomodlit za nárůst kvality a hurá na poslední díl, tzn. "Left Behind: World at War". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama