Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

silentname 

všechny recenze uživatele

Netflix asi vo väčšej bizarnosti, než moje obľúbené komédie od Gravitas Ventures. Neviem ako reálne popísať dojmy z "The Bubble" lebo mám tak trošku pocit, že tu bola veľmi veľká vízia priniesť niečo originálne a zaujímavé a absolútne šialené, no dokopy je to skôr teatrálne, trápne (aj keď uznávam, že párkrát som sa počas tých dvoch hodín zasmial) a okrem toho ešte do toho pripájame celý Covid a pocity, ktoré to v ľuďoch vyvolalo a všetok ten strach okolo. A úprimne, je z toho miestami taký guláš, že vôbec som nemal pocit, že by to fungovalo. Pre mňa kopec vecí v tomto filme nedáva zmysel, má to byť asi satira, no dokopy to pôsobí viac ako lacná paródia sama na seba a neviem čo je vo filme vlastne nejaké výraznejšie pozitívum. Niektoré scénky sú vtipné, niektoré momentky počas natáčania ma bavili, finále je celkom okey a naši hlavní herci sa snažia pôsobiť, že tu reálne aj chcú byť a niečo natočiť, no nemal som pocit, že by som si to užíval tak, ako som si predstavoval, že budem. Ako keď si vezmem koncept filmu, tak ten je super. No výsledok z toho akosi išiel skôr negatívnou cestou. Možno vás to bavilo, mňa veľmi nie a rovnako ani moju manželku nie. Prišlo nám to skôr trápne. Hodnotenie: C- ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Satira, ktorá sa snaží v zakrivenom zrkadle zobraziť „Covidom ovplyvnený Hollywood“. Jednotlivé scény a paródie nejakej situácii vedia len málokedy aspoň trochu zapôsobiť. Situáciu nezlepšia ani herci, respektíve herečky. (Mimochodom, David Duchovny tu vytiahol light verziu Hanka Moodyho.) Scenáristi si čerpajú z viacerých filmov (napr. This Is the End, Tropic Thunder alebo vzdialene príbuzný Don't Look Up), ale nedokážu ničím extra prekvapiť alebo šokovať. Výsledok v danej forme je spíš stupidita. Po predchádzajúcich filmoch jednoznačný krok dozadu režiséra Judda Apatowa. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Občas je to tak špatné, až je to dobré a občas tak špatné...až je to špatné. Film na mě občas působil jak nekonečně dlouhý monolog Bena Aflecka v posledním filmu Kevina Smithe, kde se Afleck velice detailně a uvěřitelně svěřoval o bídě a strastích jeho Batmana. I zde mám občas pocit, že herci i režisér využívají film k opravdovému přiznání, jak špatné to občas v tomto odvětví může být a nepovedenou satirou spíše maskují svojí opravdovou zpověď. Názor si na to musí každý udělat sám. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že se film soustředí na "ponorku" mezi herci, kteří jsou kvůli karanténě ohledně covidu uvězněni v nějakém hotelu uprostřed natáčení. Tak, jako byli, jenomže se neřešila ani ne tak ponorka, jako natáčení a jejich práva, do toho se začal míchat ještě instagram a agenti, až z toho vyšla super patlanina. Mě to teda moc zábavný nepřišlo. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Komedie s obsazením jako je David Duchovny, Pedro Pascal, Karen Gillain, která si má dělat srandu z moderních blockbusterů, hollywoodských herců a doby natáčení filmu za covidu, zatím co to natáčeli za covidu? To přece nemůže dopadnout… oh. To nejhorší na stylu komedie Juda Apatowa. Naprosto nesympatické postavy, které byly napsány bez respektu a lásky, ale ani nejsou chytrou parodii nebo satirou. Jedná se o trapné povyšování. K tomu tu je absolutní  nepodchycení moderní doby, které tvůrci vůbec nerozumí. Jsou tu neuvěřitelně trapné situace a konverzace které měly být asi vtipné. No a nakonec je tu naprosto jednoduchý humor, který se zajímavou premisou udělá jen ty nejzákladnější vtipy. Skoro jakoby nad tím nikdo nepřemýšlel. Zbytku filmu se máme smát, protože se dějou strašně vtipný a praštěný věci a tanečky, haha. No prostě obrovská, nudná ale hlavně bolestivě trapná katastrofa, která má totálně nadbytečnou stopáž dvou hodin Přitom to má nápady a humor tak na dvaceti minutový speciál. S tímhle by neměl nikdo ztrácet žádný čas, protože je to čiré utrpení. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama