Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Velmi svébytná a svérázná satira o nátuře filmovýho průmyslu s naprosto bezchybným castem – nejvíc mě pobavila Karen Gillan, Maria Bakalova, anebo sestra Maude Apatow – která svým sebeparodickým humorem však sedne málokomu. Kratší stopáž by taky ničemu neuškodila. No a falešná reklamní kampaň ke 'Cliff Beasts' pobavila. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Komedie s obsazením jako je David Duchovny, Pedro Pascal, Karen Gillain, která si má dělat srandu z moderních blockbusterů, hollywoodských herců a doby natáčení filmu za covidu, zatím co to natáčeli za covidu? To přece nemůže dopadnout… oh. To nejhorší na stylu komedie Juda Apatowa. Naprosto nesympatické postavy, které byly napsány bez respektu a lásky, ale ani nejsou chytrou parodii nebo satirou. Jedná se o trapné povyšování. K tomu tu je absolutní  nepodchycení moderní doby, které tvůrci vůbec nerozumí. Jsou tu neuvěřitelně trapné situace a konverzace které měly být asi vtipné. No a nakonec je tu naprosto jednoduchý humor, který se zajímavou premisou udělá jen ty nejzákladnější vtipy. Skoro jakoby nad tím nikdo nepřemýšlel. Zbytku filmu se máme smát, protože se dějou strašně vtipný a praštěný věci a tanečky, haha. No prostě obrovská, nudná ale hlavně bolestivě trapná katastrofa, která má totálně nadbytečnou stopáž dvou hodin Přitom to má nápady a humor tak na dvaceti minutový speciál. S tímhle by neměl nikdo ztrácet žádný čas, protože je to čiré utrpení. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Satira, ktorá sa snaží v zakrivenom zrkadle zobraziť „Covidom ovplyvnený Hollywood“. Jednotlivé scény a paródie nejakej situácii vedia len málokedy aspoň trochu zapôsobiť. Situáciu nezlepšia ani herci, respektíve herečky. (Mimochodom, David Duchovny tu vytiahol light verziu Hanka Moodyho.) Scenáristi si čerpajú z viacerých filmov (napr. This Is the End, Tropic Thunder alebo vzdialene príbuzný Don't Look Up), ale nedokážu ničím extra prekvapiť alebo šokovať. Výsledok v danej forme je spíš stupidita. Po predchádzajúcich filmoch jednoznačný krok dozadu režiséra Judda Apatowa. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bublina bude okázalou vzpomínkou na doby covidové a v roce 2021 bychom za tento film možná i byli více rádi, protože se odkládalo co jen šlo..o rok později už to tak horké nebylo a já film s klidem vynechal. A to proto, že to dle ohlasů má být totální hovadila beze smyslu, což se do jisté míry potvrdilo. Vlastně nebýt plejády zajímavých herců, tak jsem se na to nepodíval dodnes, a to tu mají někteří z nich vyloženě hrůzné role. Jediné co tedy vlastně chválím je hodně povedené CGI prehistorických potvor, to vypadalo ve 4k vážně parádně. Ale jinak průměrný zmar a smrákání nad kariérou Judda Apatowa. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama