Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po propuštění z vězení chce Thomas začít nový život, potkává krásnou Sunny. Jejich známost ho opět dostává do problémů… Sunny navrhne Thomasovi, aby jí pomohl zavraždit jejího manžela. To je však pro Thomase příliš riskantní nápad. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Alexandra Holden je fakt koc, dějové zvraty -tváří se jako standartní TV film/// Docela slušně natočený i zahraný film, který slouží tak na jedno zhlédnutí někdy v noci. No možná díky Alexandře Holden se na to podíváte vícekrát. V hlavní roli zaujal Vincent Ventresca, jež zde hraje chlápka, který má za sebou nepěknou minulost, chce jí utéct a co rozhodně nechce? Přidělávat si další starosti a problémy. Přesto, že by ste řekli, že víte jak to dopadne, tak budete překvapeni urcitými zvraty. Ale hlavně oficiální text distributora z této stránky si přečtěte až po zhlédnutí filmu, protože nabízí spoiler./// Celkem 59%/// ()

John80 

všechny recenze uživatele

Obsah nekorešponduje s dejom filmu , týpek sa zamieša s obchodníkmi s drogami a spozná medzitým ženu , ktorá patrí k obchodníkom, Thriller? Ani nie,skôr Dráma  2* ()

Reklama

Reklama