Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve školní laboratoři dělá profesor Fuller pokusy na netopýrech. Výzkum probíhá bez problému, než se v areálu najde znetvořené tělo. Vzápětí se zjistí, že zmutovaní netopýři zmizeli z laboratoře. Genetické experimenty z nich vytvořily krvelačná a zuřící monstra. Poháněni touhou po krvi napadají obyvatele města. Útoky se stupňují. Strach se šíří ulicemi. Lidé jim svými smysly nestačí. Noc patří nenasytným zrůdám... (Intersonic)

(více)

Recenze (16)

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Další, donekonečna se opakující téma zmutovaných zvířat zabijáků. Řekněte si - co zní lépe ? Netopýří mutanti vs občané městečka ( tento film ). Nebo maník v netopýřím obleku vs tučňák a kočičí žena ? ( Batman se vrací ) Obojí je na ústav. V prvním případě Hitchcock svými Ptáky dokázal, že to jde. V druhém případě dokázal totéž i Tim Burton. Tak mi z toho vychází jedno - Kelly Sandefur je lama. 5% [listopad 2006] ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Nejen názvem, ale i námětem lze snímek přirovnat ke slavnému filmu 'Čelisti'. Jen dravé žraloky vystřídali netopýři. Co naplat, něco ty televize vysílat musejí. Levná alternativa takřka hororového příběhu však filmového fandu nemá čím upoutat. Byť si jede po svých kolejích, je tu vše velmi předvídatelné, což kazí něco, jako je alespoň drobný filmový zážitek. Herecké výkony jsou na levačku a mnohé doslova čítankové dialogy vypadají jak z jiného světa. A proto shlédnutí jen na vlastní nebezpečí. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemné hororové béčko na komediální způsob. Jak vidím tak jste se moc nebavili, ale já jo. Celé je to brané s nadhledem a humorem což u takovéhle filmu je třeba a na mě to platilo. Hlavní protagonistí jsou v pohodě a sympátáci hlavně doktor a mladá policistka. Netopýři taky ujdou. Příběh je prostý netopýři utečou s laboratoře a napadají lidi jelikož jsou geneticky upravení. Opět tu máme jako už mnohokrát malé město kde vládne podnikatel s domy. A myslí si, že muže všechno do toho jhe tu zkorumpovaný šerif a pak samozřejmě ty hodný co se jim postaví..... Nic nového, ale obyčejný horor/komedie, který pobaví. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je spíš komedie než horor. Další kousek do subžánru "zvířata zabíjí" natočený v době, kdy se díky digitální animaci s těmito filmy roztrhnul pytel a místo po desítkách se později začaly natáčet po stovkách. Tesáky patří mezi ty lepší, protože i když je to další naprostá sračka, tak se neberou vůbec vážně. Je tam natlačeno tolik humoru a geniálních hlášek, kterými tvůrci zesměšňují sami sebe a celý žánr tak bravurně, že se to musí ocenit rozhodně lépe než těmi usranými dvaceti procenty. Pro tyhle "filmy" je důležité, aby tam byla nějaká sexy ženská, která to pozvedne na sledovatelnou úroveň. Tesákům bych dal i tři hvězdičky, ale jelikož tu taková ženská chybí a hlavní hrdinka je absolutně nepřitažlivá mamina, tak musím jít na dvě. Při castingu bohužel zapomněli, na čem taková béčka stojí. Na kozách přece!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podľa tunajších nízkych hodnotení a kritických komentárov som predpokladal, že tento film bude totálny odpad! Napriek tomu som si ho pozrel a musím konštatovať, že sa mi to nezdalo až také hrozné. Videl som už omnoho úbohejšie tituly. Po všetkých tých zmutovaných žralokoch, krajtách, chobotniciach, aligátoroch, pytónoch, kobrách, varanoch a čo ja viem ešte akej hávede mi kŕdeľ agresívnych mäsožravých netopierov prišiel celkom vhod. Samozrejme, že to nie je snímok, ktorý by ašpiroval na cenu filmovej akadémie. Je to nenáročný, béčkový, americký soft horror o vražedných netopieroch. ** ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama