Reklama

Reklama

Hromoví ptáci

  • Velká Británie Thunderbird 6
Trailer

Skupinka světoznámých elektronických postaviček, známý 'Mezinárodní záchranný tým', je zpět se spoustou napětí a záhad. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V detstve som vyrastal paradoxne na inom bábkovom seriáli od Sylvie a Gerryho Andersonových. A to CAPTAIN SCARLET AND THE MYSTERONS. K Hromovým Vtákom som sa dostal až vďaka ich prvému celovečeráku THUNDERBIRDS ARE GO. Seriál, som ale poznal pasívne. Tento ich druhý celovečerný pokus je opäť malebne nasnímaný ( tie miniatúry pre mňa proste nikdy nestratia kúzlo ) a kto uznáva tento štýl, tak bude nadšený, avšak pokiaľ sa dostaneme k plnohodnotnému dobrodružstvu a akcii, uplynie more času. Potom, to ale stojí zato. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jenom pro fanoušky, v dnešní době by mohlo oslovit jedině tak komixáře anebo modeláře. Zápletka je slabá jak nedonošená moucha, ale animace i triky jsou na svou dobu opravdu perfektní. Některé záběry přirozeně animované nejsou, jedná se především o letecké scény. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná zábava. Deti si určite prídu na svoje, aj keď sú odchované na "rýchlejšej" zábave. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Je to celkem sranda, ale většinu času spíš nuda. Zajímalo by mě jestli to lidi v těch šedesátkách brali vážně. Zajímavé je sledovat jak vůbec nikdy postavičky nechodí, protože to by vypadalo hrozně dementně (viz Team America). ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Děti se budou u téhle špionážní historky nudit a dospělím bude vadit, že se místo přesvědčivějších herců promenádují před kamerou loutky. ()

Reklama

Reklama