Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o studentovi nadaném telekinetickými schopnostmi. Barney Springboro, skvělý, avšak nesmělý student zjistí, že je nadán telekinetickými schopnostmi. Jeho výjimečné kvality ho rázem proslaví - přátelé si jej předcházejí, dívky mu padají do náručí. A jeho rodiče si na pomoc zvou zaříkávače. Barney se ocitá ve stále bláznivějších situacích, které vyvrcholí na školní oslavě, při níž pouhým výdechem s lidí strhává šaty... (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1983 : NOMINÁCIE (1) : Najhorší herec - Willie Aames (spolunominácia za viacero filmov). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

CARRIE na tínedžerský spôsob, ala tie 80te. No a keďže ide o komédiu a nie o horor, tak sa tu dočkáme niekoľkých dobrých humorných momentov, nejaké to sexuálne teen dusno v podobe ženských kriviek a odľahčenú hollywoodsku zábavu. Dnes by takéto niečo nefungovalo ( príkazy, zákazy, diverzita, feminizmus, korektnosť ), takže si to ľudkovia pozrite, pokiaľ sa neobjaví niekedy niekto, kto v tomto filme uvidí zlo a diablove pazúry a začne kričať o netolerantnosti a malej diverzite a #MeeToo a bude ho chcieť v mene ´´´ľudstva´´ vymazať z povrchu zemského. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Druhý díl jsem viděl jako malej a dost se mi líbil tenhle díl jsem viděl nedávno poprvé a dost mě zklamal, nemyslím díky příběhu od kterýho jsem nic nečekal a horší jak první díl být nemohl, ale prostě mi to nesedlo, dost často jsem se nudil a plno vtipných scén mi přišlo spíše trapný a dost nucený, vlastně jsem se nezasmál ani jednou. slabota který dávám stěží 2* ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle osmdesátkový komedie..tohle je u mě ještě lepší než Weird science, je to o dost logičtější. Pohoda, zábava, skvělej soundtrack, nějaká ta odhalená ňadra a omsdesátkový klasik Ed Deezen v miniroli. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Horská dráha, ve které se studenti vozili, byla použita i v seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (Lucina84)

Reklama

Reklama