Reklama

Reklama

Nebezpečné peřeje

(TV film)
  • USA Dangerous Waters (více)

Obsahy(1)

Zkušená raftařka a jeskyňářka, ovdovělá Sára, vyrazí se svými dětmi Chrissie a Gusem poprvé se svým přítelem Bobem na víkend. Chtějí sjet horskou řeku, od čehož si slibuje také sblížení dětí se svým partnerem. Náročnou plavbu zkomplikuje nález smrtelně postřeleného Ricka, jednoho z trojice uprchlých trestanců Bob přesvědčí rodinu, aby se pokusili Ricka zachránit. Nutnost opravit loď přinutí raftaře k bivakování, při němž jsou přepadeni dvěma ozbrojenými trestanci. Rick mezitím umírá a muži se dožadují, aby je dopravili na raftu ke skrýši, kam Rick, který je zradil, uschoval peníze z bankovní loupeže (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ten čas vysílání (kolem 9. ráno) asi napověděl, o co se jedná. I když to nutně neznamená, že tento film patří do "odpadu". Podíval jsem se na něj s chutí (proto ***), ale vícekrát bych ho nemusel... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Říct o Dangerous Waters že je to "chytrý a napínavý" thriller (imdb) může jen divák kterému už mašinérie nízkorozpočtových TV pokladů podobného zrna zešrotovala vkus na hromádku. Ono už pro samotné označení (TV film) jsou slova jako iritující, stupidní a smrtelně nudný často univerzální recenzí a někdy je rozumné se raději pokřižovat a vzít nohy na ramena, dřív než člověka zasáhne úder blbosti. Ukázkovým příkladem je tento film, který se dá označit za hodně mizernou kombinaci Cliffhangera a River Wild s tím že mu chybí bohužel jedna podstatná složka a tou je napětí. Jednu hvězdičku ze snahu a za uječenou Saru, která byla fakt gold.. Bobe přidej, Bobe neflákej se, Bobe vlevo, Bobe pádluj ()

Reklama

mirliflore odpad!

všechny recenze uživatele

I když jsem se u tohoto snímku poctivě snažil být napnutý a strachovat se o životy hlavních hrdinů, nezdařilo se. Spíš jsem se musel smát fušerskému zpracování a duchaplným rozhovorům, skládajících se zejména z " Dělej!" a "Sáro!" (s občasným "Zabiju tě!" a "Chci ty prachy!". závěrečné vyvrcholení ("Pádlujte doleva!" "Skočí k nám do raftu!" "Pádlujte doprava!") jenom dokládá, za co tento film opravdu stojí. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hviezdu dávam za "vodácke" scény pri, ktorých mi moje splavnícke srdce plakalo závisťou. Krásna je ta Kanada. Jedine ak kôli prírode a vode sa to oplatí vidieť. Ostatní nemusia kontajner ani otvárať. V odpadkoch sa nehrabe! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt strasna debilita. Film ma naprosto jednoduchej, predvidatelnej a nudnej dej, navic je plnej spousty nelogicnosti. O hereckych vykonech nema smysl hovorit, zadne tu nejsou, snad jen Matt McCoy alespon neco malo hraje. Zvrat v Bobove chovani byl nerealistickej a predvidatelnej. Tohle je takovej ten film na nudny odpoledne, kdy neni nic lepsiho na praci, ale jinak je k nicemu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama