Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Mary-Kate a Ashley jedou do Francie navštívit svého dědečka. Na výletě zažijí spoustu dobrodružství a dokonce se obě i zamilují... (oficiální text distributora)

Recenze (21)

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Ach jo, já vím... Ten film je naivní... A co má být? Jako malá holčička jsem ho milovala, snila jsem o tom, že pojedu do Paříže, pouštěla jsem si ho dokola třeba celé odpoledne a odříkávala scénář společně s herci. Já nemůžu jinak! Na rozdíl od následujících filmů s Olsenkami je tenhle skutečně myšlen jako pohádka pro děti, akorát tam není princezna a zakletý žabák, ale dvě třináctileté treperendy, které si užívají první nevinnou lásku a vytáčí všechny na americké ambasádě. Jeden z prvních a zároveň jeden z mála povedených dětských filmů s Olsenkama. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pokud dobře počítám, bylo sestrám Olsenovým v době natáčení tohoto filmu 13 let. Stejné věkové kategorii je tento naivní snímek určen a podle toho vypadá. Scénáristé si s ním nedali moc práce. Spoléhali na milé tváře dvojčat, které si získaly velkou popularitu už jako mrňata v seriálu Plný dům. Tu bylo třeba využít, než nám dívenky odrostou do věkové kategorie dospělých, kde je na hvězdném nebi daleko větší tlačenice. Filmů o těchto malých uličnicích byla natočena celá řada a putování Paříží není z nejhorších. Příště s nimi budeme cestovat do Londýna, na Bahamy, do Říma, do New Yorku a kdoví kam ještě. Beru to s nadhledem, moji desetileté vnučce se to líbilo. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Olsenky mají opravdu své kouzlo, posledních 15 minut je velice příjemných, v hlavní roli Paříž - ale prostředí se mi zdá jaksi odtažité, zpracování mdlé, jednoduchý příběh/// Tenhle film je výhradně určen pro Teen publikum a pro holky (8-14let). Taky je to jak jinak o holkách, o jejich láskách, dobrodružství v Paříži a dalších holčičích starostech. V závěru to bylo pěkné, ale nemůžu se zbavit dojmu, že to bylo moc jednoduché, nalajnované, samoúčelné. Přesto pro fanoušky Olsenek další povinnost./// Celkem 48%/// ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* Dialogovy uryvok z filmu. Verte mi, ze to nie je zdaleka jedina perla tohoto filmu. Dcera "Ta hodina je N a Z". Otec - "N a Z"? Dcera -"Nudna a zbytocna". Druha dcera - "Stale preberame nejake vojny. To je nuda". Prva dcera - "Keby sme my vladli svetu, nie su ziadne vojny. To je iste". Druha dcera - "Boli by same party pri bazene a vsetci by boli stastni".... :D 1* za to ze som sa neskutocne rehotal....na tych tupych dialogoch a scenach pravdaze ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Pohled na Paříž očima amerických náctiletých dvojčat ubytovaných na americké ambasádě u svého dědečka velvyslance. Děvčata jsou velmi šikovná, na co sáhnou, všechno se jim daří a každý je má nakonec šíleně rád. Dokonce se jim i podaří přesvědčit pravověrného francouzského šéfkuchaře, že nejlepším jídlem na světě je hamburger z fastfoodu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama