Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý astronaut ve vesmíru se snaží zachránit Zemi. V blízké budoucnosti se středoškolský učitel Ryland Grace (Ryan Gosling) probudí z kómatu a trpí amnézií. Postupně si vzpomíná, že byl vyslán do sluneční soustavy Tau Ceti, vzdálené 12 světelných let od Země, aby našel způsob, jak zvrátit událost, která by mohla způsobit zánik lidstva. (tribican)

(více)

Zajímavosti (2)

  • „Hail Mary“ („Zdrávas Maria“) je jedna ze základních modliteb katolické církve, při které se věřící obrací k Marii, matce Ježíše Krista. (vojtaruzek)
  • Předlohou k filmu byla novela „Project Hail Mary“ od Andyho Weira. Pro českou verzi knihy byl zvolen název „Spasitel“. (Dispenz)

Související novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Reklama

Reklama