Reklama

Reklama

Čtvrtý a podle mnohých také nejlepší díl slavné hororové série. Ke zdařilému pokračování nejvíce přispěli herec Cryspin Glover a tvůrce speciálních efektů Tom Savini (Dawn of the Dead). (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Horor, v jehož finále si nebohý malý chlapec vyholí hlavu a zničí tím zlo. Velkým mínusem zde je, že se Jason díky své mohutné postavě často ani nedostane do záběru celý a diváci tak zůstávají ochuzeni o fetišistické zkoumání jeho ikony se všemi nezbytnými proprietami (maska). Alespoň že ten velký prostor pro rozmnožování adolescentů nese své ovoce. A navíc je tam George McFly! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Milujte se a množte se. Kdyby měl Bůh možnost sestoupit z nebes a vidět tento film, tak zcela jistě své proroctví poupraví. Že milostné scénky tvoří dobrých 25% každého dílu této série, tak na to už si člověk tak nějak zvyknul. Dát tyhle scénky ze všech dílů do kupy mohl by vzniknout kvalitní pornofilm, který by svoji kvalitou strčil do kapsy nejeden díl série. Jason je sračička. Že se nechal zbít od ženské, čert to vem. Ale že ze sebe nechá udělat čínu od malého fracka je už přespříliš. Z takové sračičky má mít člověk strach? Vždyť já mu fandím už jenom ze soucitu k jeho znetvořenému ksichtu. Povídá se, že režisérskou židli pro další díl má pronajmutou nějaký septikář. Že by Pátek třináctého dostal konečně pořádný impuls a odvál ten béčkový smrádek. Občas jsem na to koukal a po několika minutách jsem zjistil, že jsem to nevnímal, neboť moje myšlenky byly na zcela jiném místě, tak jsem musel film několikrát vracet zpět. Myslím, že i kdyby to byl jediný argument ( a věřte, že není ), tak bych si s ním tak nízké hodnocení zcela jistě obhájil. Dávám * Jasonovi za bolest a přeji mu brzké uzdravení a příjemné probuzení na další zastávce v márnici. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prvý dobrý Piatok trinásteho. Niežeby šlo o bohvieaký zázrak, avšak po klesajúcej kvalite sequelov, pričom ani pôvodný film nebol výnimočný slasher, je finálna kapitola príjemným prekvapením. Tých logických nezmyslov je tu menej ako obvykle, ale to môže byť aj subjektívny dojem. Samozrejme si uvedomujem, že tá skriňa sa dala posunúť pred celé dvere. Štvrtá hviezda za veľmi pekné ženské osadenstvo, asi sa vyberalo zo stredoškolských súťaží krásy. Sem ale nerátam stopárku z úvodu. 70% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

S třetím dílem nejlepší z celé série.Naproti předchozímu dílu se akce rozjede hned od začátku filmu a nepřetržitě trvá až do samého závěru.Parádní série vkusných a originálních gore vyvražďovaček,kde se nešetří všemi různými zahradnickými potřebami a litry krve.Jason se rozjíždí jako v žádném jiném díle,o to větší je možná pak zklamání jakej gumák se z něj vyklube na úplném závěru filmu a jak hravě ho mládežnický zbytek,který jěště zůstal na živu,vyřídí(sorry za spam)...samozřejmě všichni víme že ne na dlouho:).. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých filmov, kde je všetko: Márnica a vrah, ktorý precitol (nelogika), vraždy, ktoré sú klasické, ale efektné(gore), pekné a hlavne nahé ženy(erotika), mladý ľudia idú kempovať na miesto, ktoré nemá dobrú povesť (chabý scenár), a preto to už so mnou nič nerobilo. Bez originality, bez štipky fantázie a tak to beriem, len ako dobrú zábavu, ale nič viac sa to ani brať nedá. Jedine čo za niečo stálo bola atmosféra ponurého prostredia. Na tento diel som sa veľmi tešil a to preto, že trojka ma veľmi bavila, a tu som sa presvedčil, že nie vždy je nedeľa. Ten koniec sa ukázal ako čistá amatérska konina. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (27)

  • Tommy (Corey Feldman) hraje ve filmu arkádovou videohru Zaxxon, která vyšla v roce 1982. (Stocki)

Reklama

Reklama