Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Cooper a Dough Remer jsou vášnivými fanoušky baseballu a sní o tom, že jednou budou velkými sportovními hvězdami. Po letech jdou na sraz se spolužáky z gymnázia, ale všichni je považují za šašky a trouby. Nemají žádné příjmy a jsou v krizové situaci. Přesto se rozhodnou konečně něco udělat a vymyslí novu hru, vycházející z basketballu. Novou hru se jim podaří prosadit, postaví družstvo a vyhrají první turnaj. Svou hrou zaujmou i miliardáře Teda Danslowa, který tzv. baseketball začne sponzorovat. Amerika z nového sportu šílí, hráči se stávají hvězdami. Za pár let hraje Danslowův tým Pivařů ve finále národní ligy. Během finále náhle Danslow umírá na srdeční kolaps. Podle závěti se má novým majitelem stát Cooper, ovšem s podmínkou, že tým dovede k vítězství v sezoně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro humor Davida Zuckera, Parker se Stonem mne nikdy nedokázali pohoršit a většině z hrstky natočených sportovních filmů přidávám nezasloužené hvězdičky. Jenže tentokrát jsem zaznamenal pouze mikroskopické množství genialit utopených v moři stupidity, ze kterého jsem více než dvě pěticípé nedokázal zachránit. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Vybíjené, bohužel chlapcům jde asi líp něco jiného než hraní, takže na Stillera s Vaughnem se nečapou, i když dost dobře jsem se bavil při "Psyho Outech". Jakmile však kluci slezli z palubovky, tak se nic kloudnýho nedělo a trapný asi 5-ti minutový moralizování na závěr mou nespokojenost podpořilo... Sestříhat PB tak na 30minut toho nejlepšího, tak by to bylo za 4, takhle bohužel ne... ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Přemíra nápadů se musela někde projevit a to tak, že buď budete smích zvracet a nebo se budete kousat nudou. Já bych to trefil někde mezi. Je to někde mezi tím blitím a kousáním. Ostatně, toho prvního je v pivních bratrech dostatek. Světlé okamžiky střídají trapnosti, které nakonec převyšují a smetávají "bejsketbal" ze stolu... 40% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pravidla té hry jsem sice moc nepochopil, ale to je vedlejší. Chvíle nudy střídají momenty naprosto geniálních chrstačkovitejch fórů. Je to určitě nejlepší hranej film, kde hraje Trey Parker, co jsem viděl. Hlavně nejvíc ulítlý jsou tzv. Psyche outy, ale to každej musí vidět sám. Milovníci South Parku nejen že tam můžou vidět hlas Cartmana v akci, ale jsou to i stejně cukrovaný lahůdky. (srážení zvířátek na silnici, chch). No a dočkáme se taky nejlepšího polibku, co svět kdy viděl... Got milk? Aw!!! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

O třídu horší než Orgazmo. Možná proto, že baseketball je hrozná nuda, rozhodně větší než mormon co se stane pornohercem. Dobrá byla větší účast Matta Stona a pár záběrů na Reel Big Fish. Taky mě potěšila opětovná účast špunta Diana Bachara, ale to je vše. Otřepaný příběh, nezáživná zápletka, je to vážně slabota. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Na konci titulkov je ešte jedna scénka. (figis20)
  • Trey Parker požádal k přepsání scénáře Davida Zuckera, aby byli v jednom týmu tři (původně dva) členi, aby měl ve filmu roli také Dian Bachar. (StrYke)
  • V 39. minúte číta Jenna (Yasmine Bleeth) knihu "Ženy, ktoré behali s vlkmi" ("Women Who Run with the Wolves"). (figis20)

Reklama

Reklama