Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve druhém filmu ze série Bláznivá střela se policejní poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) účastní slavnostní večeře v Bílém domě, kde má obdržet cenu za zastřelení tisícího drogového dealera. Na večeři je pozván také doktor Albert S. Meinheimer, s nímž se prezident Bush právě domluvil na nové energetické politice podporující alternativní zdroje. To se ale nelíbí zlotřilým představitelům tradiční energetiky (uhelného, ropného a atomového průmyslu.) Spojí proto síly s mazaným ničemou Quentinem Habsburgem, aby naplánovali Meinheimerův únos a na jeho místo dosadili dvojníka, který by vedl politiku v souladu s energetickou lobby. Ve Washingtonu se známý policista rovněž znovu setkává s bývalou přítelkyní Jane Spencerovou (Priscilla Presleyová), která v současné době pracuje v ústavu pro výzkum využití energie, a má pocit, že se tam dějí nějaké prapodivné věci. Frank se pustí do vyšetřování a zanedlouho narazí na neklamné známky toho, že i v této oblasti existuje mafie, prosazující své zájmy... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (370)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Laťka zůstala na svém místě a Franku Drebinovy se IQ neposunulo ani o bod. Dky bohu za to! Leslie Nielsen se pro tuto roli narodil a není divu že si jí tolik užívá. Díky výbornému scénáři je vidět, že vedle nás, spokojených diváků si snímek užívali i samotní tvůrci, což se na výsledku viditelně podepsalo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Drebin opět zasahuje a opět je to skvělá zábava, kanonáda gagů, parodických odkazů, fórků, které téměř plynule přecházejí z jednoho do druhého a některé dosáhly až na metu "geniální". Leslie Nielsen ve vrcholné formě nelítostně kosí padouchy i diváky. Možná už nepadám pod křeslo v záchvatech smíchu jako přři premiéře, ale pořád mi tahle legrácka dokáže pořádně zvednout náladu. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zucker nám to podruhé parádně osladil. Znovu uvařil podle osvědčeného receptu s názvem "Potrápená bránice" a divákovi naservíroval nemilosrdnou porci kvalitní zábavy, která chutná stále stejně a její trvanlivost je nekonečná. Skutečně znamenitý pokrm, jehož sladěné ingredience jej řadí mezi komediální špičky. 100% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Detektív, poručík los angeleskej polície, Frank Drabin sa znova vrhá do ďaľšieho náročného prípadu. Potom, čo v prvej časti zachránil anglickú kráľovnú pred atentátom, musí v tomto voľnom pokračovaní čeliť zákernému podnikateľovi Quentinovi Hapsburgovi. Ten je majiteľom nadnárodnej, petrolejárskej spoločnosti. Unesie doktora Alberta Meinheimera, poradcu amerického prezidneta v oblasti energetiky. Nahradí ho zaplateným dvojníkom, ktorý má zaručiť to, že Biely dom bude naďalej preferovať záujmy ropným spoločností. Suverény Frank Drabin však zmarí jeho nekalé plány. Výborné pokračovanie výbornej komédie. O nič horšie ako prvá časť. **** ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Blaznívý střely stejně perfektní jako ten první. Jak je vidět, každé pokračování nemusí být horší než první díl. Nielsen opět hodně pobavil. Bláznivé střely a Žhavé Výstřely patří k nejlepším filmům svého druhu. Každopádně je to stále film, který je povinností shlédnout pro všechny milovníky komedií. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (11)

  • Na konci úvodních titulků herečka Zsa Zsa Gabor (hraje sama sebe) bouchne do policejního auta. Jde o odkaz na incident, kdy byla herečka v roce 1989 zatčena za útok na policejního důstojníka a řízení s prošlým průkazem. (SG-1)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama