Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve druhém filmu ze série Bláznivá střela se policejní poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) účastní slavnostní večeře v Bílém domě, kde má obdržet cenu za zastřelení tisícího drogového dealera. Na večeři je pozván také doktor Albert S. Meinheimer, s nímž se prezident Bush právě domluvil na nové energetické politice podporující alternativní zdroje. To se ale nelíbí zlotřilým představitelům tradiční energetiky (uhelného, ropného a atomového průmyslu.) Spojí proto síly s mazaným ničemou Quentinem Habsburgem, aby naplánovali Meinheimerův únos a na jeho místo dosadili dvojníka, který by vedl politiku v souladu s energetickou lobby. Ve Washingtonu se známý policista rovněž znovu setkává s bývalou přítelkyní Jane Spencerovou (Priscilla Presleyová), která v současné době pracuje v ústavu pro výzkum využití energie, a má pocit, že se tam dějí nějaké prapodivné věci. Frank se pustí do vyšetřování a zanedlouho narazí na neklamné známky toho, že i v této oblasti existuje mafie, prosazující své zájmy... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (370)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Leslie válí aneb Same, zahrej tu naši... ne tuhle, tu druhou! "Až se vrátím, budu mít to potěšení vás zabít!" "Potěšení bude na mé straně..." :-) Dobré až vynikající fórky s přehledem převažují nad těmi slabými až ubohými, což už tak úplně neplatí pro třetí pokračování. Moc dobrá zábava, prvnoítřídní parodie 80% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Zrovna jsem si připomněl všechny tři díly Bláznivých střel s nezapomenutelnými Leslie Nielsenem a Priscilla Presleyovou a myslím, že stačí když všechny shrnu do jediného společného komentáře. Oni jsou totiž všechny na jedno brdo a pokud se budete bavit u jedné, tak Vás nezklamou ani ostatní. Ve svém ranku parodií patří nejspíš ke špičce a myslím, že v žádném jiném filmu nenajdete tolik vtipných gagů, narážek a "skrytých" vtípků, kterých si všimnete jen při pozorném sledování. I když jsem se dobře bavil, tak tento přehršel humoru byl u mě i kamenem úrazu. abych si u této komedie odpočinul a musel být naopak furt ve střehu. I já si ji asi občas zopakuji, ale myslím že ke čtyřem hvězdičkám nevystoupá. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10///+ opět spousta gagů, zajímavější záporák, krimi zápletka -není již tedy (noir) detektivka (ale to vlastně tak nevadí), menší frekvence gagů v pozadí, a love story byla spíše trapná/// Druhé pokračování se velmi podobá originálu, i když dějově je trošku jiná (příběh) je vystavěná na stejném chématu. Smát se jistě budete, zvláště když pochopíte mnohé narážky a rohodně musím vyzdvihnout gradující finále./// Celkem 76%/// Pozn. opět fim hodnotím k současné době. Na tehdejší dobu si tedy přičtěte 5%. Ve výsledku má tedy pokračování 81% a originál 84% viz. hodnocení z 5.6.2006 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Sex, Frank?“ - „Uh, no, not right now, Ed..“ Šedovlasý mistr hrnčířského kruhu, co nemluví francouzsky a jen tím jazykem líbá? Správně, poručík Frank Drebin! Škoda, že je jeho postava pouze smyšlená, protože kdyby tomu tak nebylo, hned bych večer usínal s mnohem větším pocitem bezpečí. David Zucker evidentně nebude zarytý republikán.. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost tria Z-A-Z. Srovnatelná s jedničkou, plná ujetých vtipů. Opravdu plná, ta kadence je neuvěřitelná, takže když se jeden fór zrovna nechytne, o 30 sekund později už je tam další. K tomu spousta takových skrytých drobností a vtípků, které člověk pochytí třeba až na druhé či třetí zkouknutí. Jednoznačně jedna z nejlegendárnějších komedií. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (11)

  • Obrazy na stěně baru Ztroskotanců znázorňují potopení Titanicu, zkázu vzducholodě Hindenburg, zemětřesení v San Francisco v roce 1906, automobily Ford Edsel a DeLorean DMC-12, Hubbleův teleskop, ministra Nevilla Chamberlaina a guvernéra Michaela Dukakise. (SG-1)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama