Reklama

Reklama

Bláznivá střela

  • Česko Bláznivá střela: Z archivů policejního oddělení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Praštění tvůrci snímku Připoutejte se, prosím! se znovu sešli! Leslie Nielsen jako policista s tvrdými rysy a měkkým mozkem Frank Drebin div nezakopne o plán atentátu na královnu Elizabeth. Do šílených akcí se zapojí také Priscilla Presley, O.J. Simpson, vycpaný bobr, dva baseballové týmy a nesourodá směsice dalších postav, a tak se "smíchometry" hroutí. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (600)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I can't hear you! Don't fire the gun while you're talking!“ Následujte policejní maják do království parodie, kde bělovlasý kouzelný dědeček Leslie Nielsen jako pátý jezdec apokalypsy Frank Drebin nenuceně rozdává smích na všechny strany. Především mě rozebrala jeho procítěná interpretace americké pýchy "Star-Spangled Banner" před baseballovým zápasem.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen dokázal v tomto filmu jak mu to s bří Zucker´s a Abrahamsem výborně sedí. Natočili spolu totiž jednu z nejlepších parodií co svět kdy viděl. Opravdu celý film jsem se smál. Co scéna to výbuch smíchu. Například když Frenk Drebin vyšetřuje a uplácí jednoho zlodějíčka aby zjistil informace :)) ale je toho mnohem mnohem více. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

[6,5/10] (Paramount) (Technicolor /// Produkce: Robert K. Weiss /// Scénář: Jerry Zucker, Jim Abrahams, David Zucker, Pat Proft podle televizního seriálu Jerryho Zuckera, Jima Abrahamse a Davida Zuckera /// Kamera: Robert M. Stevens /// Hudba: Ira Newborn) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále sa nemôžem ubrániť dojmu, že komici 80tych a 90tych rokov ako Leslie Nielsen, Chevy Chase či John Candy sú minimálne o triedu lepší, ako komici z dnešných komédií. Bláznivou strelou začína séria bláznivých komédiu s postavou Franka Drebina, u ktorých si človek pekne odpočinie a veľa sa pri nej nasmejete. Dobrá paródia, skvelý Leslie Nielsen. Smiať sa budete od začiatku do konca. Film patrí už medzi klasiku, ktorá vždy poteší a zaženie depku. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil Blaznivy strely jsem chtel videt hodne dlouho a ted jsem ho konecne videl a je to fakt jizda. Jeden z nej filmu s Leslie Nielsenem, jeden z nej filmu Davida Zuckera a jedna z nej parodii. Sice je par scenek docela neoriginalnich a predvidatelnejch, ale i ty jsou vtipny a pak je tu neskutecny mnozstvi naprosto krutejch scen a pak je tu nekolik genialnich scen (napr. scena se vzpominanim). Navic tu Leslie nepobiha jako nejakej trapak, ale hraje docela slusne a je proste cool. Sice se tu najde par hluchejch mist, ale musim dat proste 5*. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (36)

  • Město představené v úvodním záběru jako Bejrút je ve skutečnosti Káhira. (inutihar)
  • Ve scéně, kdy se Frank Drebin (Leslie Nielsen) a Jane Spencer (Priscilla Presley) poprvé setkají, stojí Jane v červených šatech na schodišti. Tato scéna je parodií na film Pojistka smrti (1944), stejně jako scéna o chvíli později, kdy Frank obdivuje její kotníkový náramek. (Alfréda)

Související novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

18.04.2024

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reboot Bláznivé střely s Liamem Neesonem?

Reboot Bláznivé střely s Liamem Neesonem?

21.01.2021

Herec Liam Neeson pár dní nazpátek uvedl, že už má akčních rolí po krk a touží po změně. No a nyní možná víme, co přesně by tou změnou mohlo být líp. Přestože zatím nebylo nic potvrzeno. Neeson… (více)

Reklama

Reklama