Reklama

Reklama

Agent Game

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

borec999 

všechny recenze uživatele

Strašne ukecaný béčkový špionážný triler. Odohratý sice nie je najhoršie, ale dejovo je tak zmätený a režisérom zle odrozprávaný, že v závere sa uspokojivej odpovede na všetky otázky azda ani nedočkáme. Gibsona je škoda- posledné roky naozaj nasleduje trend Willisa a hráva len v podobných béčkach pofidérnej kvality. I tu hereckým výkonom ukazuje že má na viac. Raz sa Agent Game vidieť vo výsledku dal a nebudem k nemu až tak kritický ako niektorí iní komentujúci, súhlasím však že som ho vidieť nemusel a na druhý krát by som do toho už 100%ne nešiel. 35% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa definitívne rovná nový Bruce Willis. Ak máte rozum, tak ruky preč od jeho ďalších filmov. Tam si nikto absolútne o nič nesnaží. Už úvod hovorí za všetko. Prvá scéna. Gibson sedí, strih, Gibson stojí a obtočí sa okolo neho kamera jak keby to bol najdrahší money shot celého filmu.. Strih, Gibson vyberie pištoľ a striela, strih, Gibson vyberie mobil a zahlási: máme problém. Ach jaj, dúfam že hovoril so svojím manažérom, pretože inak je jeho kariéra v riti. Vo zvyšku filmu sa už len párkrát mihne, keď sedí (ako inak) v kancelárii. Zvyšok filmu nezmyselná nudná sračka. Relatívne zaujímavá je akurát záverečná prestrelka. Znie celkom agresívne, ale hovno v nej vidno. Takže ruky preč od tohto blokbástru. 1/10. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento spionazni thriller o geopolitickych sachach je typicke tzv.guilty pleasure. Obsazeni veteranu udrzuje adrenalin. Je to zabavne, kdyz prehlednete moji oblibenou hvezdu Gibsona. Zrejme strida Bruce Willise v ziskavani cen Zlata malina nebo jak se jmenuje ta cena za nejhorsi film roku na vyhlasovani Oscaru. Sice to odsypa, ale scenar je zmateny a vypraveni nelinearni. Jde proste o to nekoho odstrelit bez nejake osobitosti. Celkove to je zbytecny, supermaskulini film. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Olsen (Mel Gibson) vede operaci, při keré se CIA zbavuje nepohodlných agentů... V příběhu se není možné zorientovat a celé to vůbec absolutně nedává smysl. Tady je prostě velký problém ve scénáři. Gibson v další vedlejší roli. Mel prosedí skoro všechny své scény v kanceláři a většinou vyřizuje telefonáty. Pouze jednou se dostane ven na ulici, aby několikrát vystřelil po ujíždějící dodávce. Mel tady zase funguje jako chlápek na plakátu, kterého určitě znáte. V jeho filmografii absolutně zbytečný kousek. HODNOCENÍ 10% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Gibson pomalu ale jistě přebírá po Willisovi štafetu krále štěků v béčkových zbytečnostech. Agent game by moc chtělo být o zákulisních hrách v rámci CIA, ale není ničím víc než jen nezáživnou nudou s jednou akční scénou, která je navíc nepřehledná a není v ní prakticky nic vidět. I béčka (v tomhle případě spíš céčka) se dají točit se ctí, ale to není tenhle případ. Ruce a oči pryč…20% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama