Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Silvestr a přichází loučení s rokem 1981. Sledujte na vytipovaných lidech s komediálním talentem, jak oni chtějí strávit dobrodružství posledního dne v roce, na tu dobu v nejdivočejší části New York City - East Village. Najdou malíř, dvě „pipky” z Long Islandu, sexy barman, vyzáblej džezzmen, taxikář co má strašný kecy, roztomilé nemehlo a vůbec celá parta milých lidí, kteří mají mnohdy k sobě blíže, než je zapotřebí, někoho koho budou smět políbit a obejmout o půlnoci? Odpověď se dostaví až za ranního rozbřesku Nového roku. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (55)

charlotteLnD 

všechny recenze uživatele

"You know baby, in life sometimes you got to stay still to move forward." :) Inteligentní a vtipný ve svý na první pohled děsný primitivnosti :) Vtipně vybranej soundtrack. Boží černej taxikář, co to při vytáčení český telefonní předvolby hlásí na pána. Místy sarkastický, místy tak suše trapný, že vyprsknete smíchy, protože "If you relax, you can have a good time baby, even if you smell like dog shit." ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Přichází loučení se starým rokem a nadaný, malíř a dvě " pipky " z Long Islandu, sexy barman, vyzáblý jazzman, taxikář co má neskutečné kecy... celá tahle potrhlá parta mladých lidí, kteří k sobě mají leckdy blíž, než je zapotřebí se toulá newyorskou noční džunglí a zoufale hledá někoho, koho budou smět políbit o silvestrovské půlnoci. Odpovědi se dočkají až za raního rozbřesku Nového roku... Poměrně vtipná sexykomedie, na kterou se dá bez větších výtek dodívat,,, 50 % ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost zajímavý film. Nevím čím si mě získal ale docela mě okouzlil. Byl něčím jiný než ostatní filmy které vídáme v kinech nebo televizích. Ben a Casey byli ve filmu sví a zajímaví, to mě bavilo. Příběh byl tak trochu ulítlí tak se člověk zasmál. Courtney Love mi celý příjemný pocit z filmu rušila, ale jinak mě takto snímek vyhovoval. ()

missteeque 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dělal společnost o Silvestrovském osamělém večeru roku 2003 a já ho zbožňuju a viděla jsem ho několikrát. Scény jsou vtipné a herci božští, hlavně Paul Rudd jako tragéd roku a Cassey Affleck jako pankáč, hledající lásku. Celým filmem provází jedna postava v podobě vyhuleného taxikáře v podání Davea Chappelleho. A nezapomenutelná hláška Courtney Love, která by si dala ještě nějaký čuráky... buráky :) chvíli jsem jí podezřívala, že je doopravdy sjetá a možná že taky jo !! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se, taková celkem blbost, ale takovy celkem mistama vtipny. Člověk tam pozná hodně známejch tváří. 80. léta z toho dejchnou snad jenom někdy, ale stejně to je smrad, takže nevadi. Viděl jsem to teď podruhé a skoro nic z toho poprvé jsem si nepamatoval. A i přesto mě to celkem bavilo. Bavilo mě to tak za dvě hvězdičky... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama