Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebevědomý reklamní manažer Oliver Wendell Watson žije s manželkou a třemi dětmi ve zdánlivě dokonalém manželství, kterému podle jeho názoru nic nechybí. Má skvělou práci, děti jsou zdravé, žena atraktivní. Jenže pro jeho manželku Sarah to zřejmě tak ideální není a tak se Oliverova iluze dokonalého štěstí jednoho dne zhroutí. To když mu Sarah oznámí, že opouští rodinu, aby naplnila svou touhu stát se spisovatelkou a proto odchází studovat na vzdálenou univerzitu. Krátce na to se zamiluje do jiného muže, s manželem se rozvede a opustí rodinu definitivně. Oliver je náhle nucen zvládat vše sám, což pro něj není vůbec jednoduché, zejména když se naplní nepsané pravidlo, že neštěstí nechodí nikdy samo. Přestože se rodina hroutí a děti se netají svými výčitkami na jeho adresu, je Oliver odhodlán udělat všechno pro to, aby rodinu udržel a doufá, že dokáže najít ten správný způsob, jak začít nový život naplněný štěstím. Přijme proto povýšení, které mu sice zajistí větší příjem, znamená to ovšem nastoupit na místo vzdálené téměř tři tisíce mil od jejich dosavadního domova. Tady nečekaně vstoupí do jeho života herečka Charlotte Sampson a společně s ní také láska. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Asi nejhodnotnější zpracování čehokoliv od Daniely Steel (existuje snad už 15 televizních filmů oproti více než 35 románům), což samozřejmě neznamená, že z hlediska vyšší literatury nejde o příšerný brak a kýč. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Bobby se dal dohromady s kpt. Janewayovou a zplodili Bena Afflecka. Tak s touhle rodinou by to nemohlo dobře dopadnout ani v případě, že by to nenapsala DS. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek o tom, že nový život můžete začít kdykoliv. Díky tomu byste snímku měli odpustit i několik stupidních postav a dějových zvratů, které příběh posouvají až k oné zmíněné pointě. Nicméně pokud nejste fandy knížek od Steelové (a kdo je?), jsou tu dva důvody, proč do snímku investovat svůj čas: Patrick Duffy a Ben Affleck v jedné ze svých prvních velkých rolí! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hodně iluzorní dílko z kolekce braku podle Steelové, které si ale svým obsazením vždycky získá určitou pozornost. Patrick Duffy v té době přecházel z Dallasu do Kroku za krokem, Kate Mulgrew čekala za krátko kariéra jako kapitánky Kathryn Janeway, Bena Afflecka si představovat nemusíme, ale kdo za to skutečně stojí, je překrásná Lynda Carter, televizní Wonder Woman 70. let, začátkem 90. stále velmi k nakousnutí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Bobby... hm Frank... teda Patrick!! v roli kreténa, tedy otce tří dětí, kterého chudáka opustí žena. Dlouho předlouho jsem čekala, kdy se mu do cesty postaví nová diva a pak přišla Šarlot! Výběr z hroznů. Kdo chce vidět mlaďoučkého Bena Afflecka či Kate Mulgrew směle do toho, ale nečekejte od toho moc. Tady se Danielle ty černobílé postavy vážně "povedly". ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama