Reklama

Reklama

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

  • USA Jay and Silent Bob Strike Back (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Touto třeskutě vtipnou komedií, která si nebere servítky, zakončuje herec a režisér Kevin Smith dobrodružnou cestu, na niž se Jay a mlčenlivý Bob vydali ve snímku Clerks a pokračovali v ní i ve filmech Flákači, Hledám Amy a Dogma. Poté, co nejlepší kámoši Jay a mlčenlivý Bob zjistí, že o nich Miramax točí celovečerní film, zamíří si do Hollywoodu nárokovat balík peněz, který jim podle jejich názoru náleží. Když se však tahle natvrdlá dvojice dozví, že jim z toho nic nekápne, chtějí film za každou cenu sabotovat! Režisér Kevin Smith přizval k natáčení všechny své nejlepší přátele, čili celé stádo hvězd, které v originální komedii parodují samy sebe. Drsná výprava Jaye a mlčenlivého Boba napříč zemí je šílenou jízdou, během níž se představí spousta bláznivých postav, díky kterým se budete smát nahlas. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (545)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné a trapné po všech stránkách. Snažil jsem se opravdu, už jen kvůli tomu vysokému hodnocení některých mých oblíbených uživatelů. Ale tohle prostě nešlo dokoukat. Kdybych mohl dát dva Odpady, s chutí bych je dal. Zkousnu humor Scary Movie, Mám rád humor ve "Stopařův průvodce po galaxii" Mám rád parodie va stylu "Bláznivé střely", nebo připitomělej humor v "Maska, Zvířecí detektiv" a miluju inteligentní humor ve "Na hromnice o den více" nebo v "Teorii velkého třesku". Ale tuhle sračku která devastuje lidský mozek teda nezkousávám ani omylem. Za mě 5% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylově vybroušená směs (sebe)parodických odkazů jak na celou předchozí tvorbu Kevina Smithe, tak i celou zpětnou dekádu současného Hollywoodu. Jeho osobitý pohled na popkulturu (filmy, hudba, komiksy) je zábavný do té míry, nakolik je divák ochoten akceptovat smršť vulgarismů, které zřejmě většina diváků šmahem odsoudí, aby si ji posléze dosyta užili ti, kterým přijde oslovení „my pussy“ dostatečně romantické a zábavné zároveň. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Film: Dvě postavy z  filmů Kevina Smithe (sám hraje Boba) dostaly prostor pro vlastní film – takže se dočkáte již od začátku fekálního humoru s nádechem vylízanosti po neustálém hulení. A děj? Oba jedou do Hollywoodu, neb zjistili, že jejich image někdo zneužil pro komiks a následný film. DVD: Bonusy přeplněné DVD s množstvím nezařazených gagů, scén, trailerů, fotografií, komentářů, rozhovorů a videoklipů jistě fanoušky podobného druhu řekněme humoru potěší. Film 1/4, Bonusy 4/4, Zvuk 4/4, Obraz 4/4 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak zde schytala obrovský úder moje bránice, Jay a mlčenlivý Bob se u mě postarali o skvělou zábavu, u které jsem doufal, že nikdy neskončí. Najdeme zde spousty parádních odkazů na různé filmy, kde bych doplnil ještě chvilkovou parodií v jednom autě na Scooby-Doo... Co na to víc ještě říct... no prostě... => parádní zábava :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skutečně asi jedna z nejlepších huličských komedií. Ačkoliv opravdu nejsem fanda Clerks (na dvojku nevzpomínám moc v dobrém), Jay a Tichej Bob mi i díky skvělé kinové atmosféře poměrně sedli. Ačkoliv je to s gagy tak půl na půl (dnes už tohle fakt nikdo nenatočí), hlavně scéně se slavnými camei (Affleck, Hamill, S.W.Scott) stojí vážně za to a hrozně jsem si to užíval. Snad se Kevin Smith ve své kariéře ještě k něčemu pořádnému dostane.. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (24)

  • Na konci filmu v titulcích hraje písnička "Because I got high" od rappera Afroman. Kevin Smith režíroval k této písničce videoklip. Ve videoklipu se pak také objevují Jay (Jason Mewes) a Bob (Kevin Smith). (Mitin)
  • Sean William Scott, Jason Biggs a Shannon Elizabeth točili tento film téměř shodně s filmem American Pie 2. (Tygrys)
  • Jeptiška, která zastaví stopujícímu Jayovi a Bobovi, má na palubní desce figurku "kámoše Ježíše". Je to odkaz na předchozí Smithův film Dogma (1999). (Chladek)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Lenny a Alanis fušují do filmu

Lenny a Alanis fušují do filmu

03.11.2007

Hvězdy hudebního byznysu na plátnech kin nejsou ničím novým či neobvyklým. Od Elvise Presleyho až po Justina Timberlakea, zpěváky a muzikanty vždy lákalo zkusit i jiné múzy. Shodou okolností se tento… (více)

Reklama

Reklama