Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pár pekných vydarených gagov a scénom, Jay a Bob nemajú chybu, no akoby sa Smith ešte po prvých 'Clerks' akoby aj výrazmi a charakteristikou postáv len rozkukával a nevedel ich kompletne zaradiť. Na mňa slabšie štyri hviezdičky, ale vždy, keď si film pozriem znovu, chytí ma viac (prvý krát to bolo za dve). Po pár zhliadnutich dám možno aj päť. 70%. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"Brenda?" :) Poriadne vtipný film, len tie všelijaké odkazy na komiksy ma nebavili a Smith sa opäť ako pri viacerých svojich filmoch nedokázal vyhnúť trápnejším a zbytočným okamihom(námatkou palec v zadku a čokoládové preclíky, zvracanie...), ale niektoré okamihy boli zase geniálne...Za pozretie určite stojí. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl všechny Smithovo filmy po Clerks 2, u všech jsem se skvěle bavil (mimo vyměklého Táty) a už mi zbývali pouze Mallrats, nekorunovaný král a dle mnoha názorů jasně nejlepší Smithův film. Očekával jsem asi trošku moc. Až na několik geniálních scének a mraky úsměvných narážek jsou Flákači vlastně docela nudní, někdy i trapní. Smith nenapsal postavám takové hromady úžasných vypointovaných dialogů jako v Clerks, proto je zde absence děje hodně znát. K dokonalému vyvážení došlo až u pro nepřekonatelného Hledám Amy. 3,5 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kevin Smith .. Napodruhé už pod křídly velké produkční společnosti, v barvě a ve všech směrech ve větším. Ty tam je příjemná minimalistická atmosféra Clerks. Malý krámek u sídliště v New Yersey vyměnil Smith za velké obchodní centrum a zasadil do něj příběh dvou pomyslných krys společnosti. Opět se vše odehraje v rozmezí jednoho dne a opět je to velmi nabitý den. I přes drobnější kostrbatost první třetiny, kde je divák bez vysvětlování vržen do děje a fakt, že mi nějaký čas trvalo, než jsem se plně naladil na Smithovskou vlnu, jsem si film užil. Zejména díky druhé polovině, která má neuvěřitelný spád, kadence gagů je smrtící a popkulturní narážky do comicsových témat a hrdinů neberou konce. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si Flákače sehnal. Komedie Kevina Smithe můžu pořád a člověku zlepší náladu vždycky. Opět máme na scéně Joye a mlčenlivého boba a opět jsou fantastičtí. Pro mě osobně nejlepší komediální dvojice jakou jsem měl možnost na obrazovkach vidět. Je až neuvěřitelné jak v blbém obchoďáku se dá natočit skvělá komedie za pár dolarů. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Propustka, kterou nosí Svenning kolem krku, je logo filmové produkční společnosti View Askew. (TomikZlesa)
  • Studio dlouho trvalo na tom, aby byl Jason Mewes (Jay) nahrazen Sethem Greenem. Kevin Smith na tom však výslovně trval a studio jeho roli nakonec povolilo. (TomikZlesa)
  • Postava Bena Afflecka se jmenuje Shannon Hamilton. Shannen Doherty byla krátce provdaná za Ashleyho Hamiltona. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama