Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Totální sračka a zdaleka nejhorší Noční můra. Zatímco i ty slabší díly série měly aspoň slušnou atmosféru a nápady, tady je všechno špatně. Neschopná režisérka se snaží dát filmu odlišný vzhled, ale funguje to jen v samotném úvodu v letadle. Atmosféra nulová, mizerní herci, trapný scénář, béčková režie - vrcholem všeho špatného je závěr natočený "revoluční" technologií 3D. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za sebe musím konstatovat, že bych tento díl zařadil hnedle za ten první. Freddy si tentokrát se svými obětmi více pohrával. Ať už se jedná o tu fraždu s naslouchátkem či o videohru. Ty scény byly dotaženy až k dokonalosti. Už úvodní velmi vtipný citát Freddyho Krugera ze začátku filmu naznačuje, kudy že se bude tento díl ubírat. Postavy docela slušné, vyjímku tvoří snad jen ta Rambo girl. Trošku to kazila ta hudba vytažená snad z nějakého pornofilmu. Hororový nádech ztratila celá série už po prvním dílu, nicméně šest dílů jsme museli čekat na ten komediální. Brát však tohle jako zakončení série nemohu, takhle blbě chcípnout si za skvělou práci Freddy nezasloužil. Přesto se nebojím dát * * *. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Welcome to Prime time, Bitch!" Po všem tom upalování, pohřbívání a svěcené vodě se Freddyho přízrak znovu vrací, aby shodil všechnu svou zbývající čest, vážnost, a pořádně se ztrapnil. Krueger už nemá koho vraždit, ve Springwoodu zůstali jen mentální dospělí, a tak si krátí čas trýzněním jak posledních dětí, tak hlavně samotného diváka. Jedna z nejslavnějších hororových ikon totiž schytala na postu režiséra nemožnou ženskou, která se rozhodla sérii ukončit a znásilnit. Freddy tu už vystupuje coby pouhá komická figurka s pochmurnou minulostí, jež neměla být nikdy odhalena... alespoň ne takhle. Kruegerova maska je zase o něco jednodušší (rozuměj ošklivější) a "speciální efekty" stojí tentokrát za hovno. Paradoxně nejlepší na snímku jsou tak závěrečné titulky, ve kterých se promítají nejlepší momenty z celé série. Člověk si při nich vzpomene na všechny ty krásné chvíle, u nichž nás Fred královsky bavil. R.I.P. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najskôr som si hovoril, že tento diel atmosférou poriadne zaostáva za tými predchádzajúcimi, aby som si nakoniec na jeho chuť zvykol. Ide možno o najslabší zo všetkých šiestich, ale ponúka Freddyho v civilnej polohe z flashackov, respektíve vďaka návšteve jeho mozgu a spomienok až do detstva. Tu film naberá chýbajúce plusové body a divák sa toho dozvie celkom dosť o celej mytológii. Každopádne som od dielu s názvom Freddyho smrť čakal viac, respektíve niečo odlišné. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

S těžkým srdcem musím dát jednu hvězdu... První půlhodina je totiž velmi dobrá. Říkal jsem si, že chudinka film doplácí na vysoké pořadové číslo, noční můra s padajícím domem se zadařila a celkově atmosféra, ač o dost jiná, se povedla. Pak se ale naplno začne projevovat žánr "komedie", nad jehož úrovní by ohrnuli nos i Friedberg se Seltzerem. Videoherní scéna je ten největší průser, co chudáka Freddyho mohl potkat. Nevím, jestli Talalay zrovna v něčem jela, ale neustále řeči o trávě naznačují, že ano. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Člověk by jí odpustil i ty debilní dialogy a ochotníky v hlavních rolích, protože občas dokáže vyplodit dobrou scénu, neodpustím jí ale konec. Už od první části to sice jsou ty nejdebilnější nápady a chvíle v celé sérii, ale když už jsem myslel, že jsem viděl dno, přišla vyfetlá Talalay s něčím, co vás donutí si vážit předešlých částí. Sudé části jsou kompletně k hovnu. _____ Mé pořadí série: E1, E5, E7, E3, E4, E2, E6 ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení probíhalo od 14. listopadu do prosince v Kalifornii. (Varan)
  • První film společnosti New Line Cinema, který byl ve 3D. (JesterKruger)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama