Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními postavami tohoto filmu, který spíše než milostný příběh připomíná děsivého Vymítače ďábla, jsou dva kamarádi. Marek, jehož ženy zbožňují a Patrick, který naopak má v lásce smůlu. Oba jsou zaujati stejnou dívkou Jennifer (oficiální text distributora)

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele

Ááá, tady se někdo snažil kouknout na zoubek nadobro propranému romantickému žánru, no, nápad to nebyl špatný, ale ve výsledku je stejně nejlepší pohled na sličnou newyorčanku Natalii Cigliuti!! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Z počátku se zdála býti 101 něco trochu jiného, než co vídáme v každém romantickém filmu. Pár pěkných gagů se zde najde, ale jakmile se film blíží k polovině, je vám jasné, že zase zavládne ten nudný americký styl slaďáren. Potěšila mě role Christophera Judgea, ale chyběla mu tyčová zbraň, což mě zklamalo. To je asi všechno... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jak tak tvrdý nebudu. Romantická komedie 101 ví jaká jsou klišé romantických komedií a záměrně je používá. Nebere se vážně a nechce to ani po divácích. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Trošku ma zarazilo tunajšie hodnotenie (25%). Romantická komédia č. 101 nie je žiadnym excelentným filmom, ale zas tak zlé to nebolo. Potešil ma najmä nápad rozprávať príbeh z pohľadu tvorcov filmu aj čiastočná karikatúra romantických komédií a ich klišé. Nič svetoborné, ale ako film na jedno pozretie to poslúžilo dostatočne. ()

carly 

všechny recenze uživatele

nevidela som to celé, ale nápad to malo skvelý. aj obsadenie. ja má rada, keď si robia srandu sami zo seba ()

Prvok 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Teolka a ta druhá za snahu......film splnil to co sem od nej čekal-trapnost a žaludeční vředy.Škoda slov ()

Maky775 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč všichni film tak zatracují. Nápad byl dobrý a i zpracování bylo povedené. Na víc než tři hvězdičky to nemá, ale myslím, že ty tři si zaslouží. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Nudná a trápna romantická komédia, používajúca najväčšie klišé, nudných hercov a slabučký scenár. Velmi pripomína lepšiu ale tiež slabučkú komédiu Pomoc! Ja mám rande. Ale prečo tu hrá Tom Arnold to neviem. ()

Reklama

Reklama