Reklama

Reklama

Inside

Krátkometrážní / Psychologický
USA, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Psychologický krátkometrážní film, který nám v pár minutách ukazuje, jak se asi cítí rozpolcená osoba. Je vidět, že člověk může mít i deset různých osobností a nikdy si nejste jisti, kdo je vlastně reálný... (ČSFD)

Recenze (58)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá cesta do hlavy obyvatele Arkhamské věznice. Člověk ani nemusí být nějaká zřejmá rozpolcená osobnost. Někdy si sám takový člověk říká, kolik osobností v něm na danou situaci vůbec přebývá, kolikrát je ten svalnatý křikloun mr. Propper a kolikrát ta smířlivá "talk lady", nebo malá ufňukaná holčička, excentrický kretén, pařmen, vtipálek, mlsný kocour, mudrující důchodce nebo jen... ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* spíš mně tento kraťas připomíná psychologickou studii člověka s rozpolcenou osobností, nemá totiž moc příběh a je to jen takový útržek z něčeho většího. Nápad a zpracování je však na důstojné úrovni, tak jen tak pro zajímavost je to fajn. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších psychologických krátkometrážních snímků, který jsem viděla. Nejlepší je nečekaný závěr s paní doktorkou a je až obdivuhodné, že tak hluboký film se vejde pouze do pěti minut. To je opravdu umění. A jestli to takhle opravdu je u paranoidních schizofreniků, tak nevím. Je to horší, než jsem si myslela ;-). Tohle mě opravdu zajímá, nejsložitější je přesvědčit takového člověka, že potřebuje pomoct... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prečo strhávať body perfektne natočenému a ešte lepšie vymyslenému filmu za to, že to nie je film, ale "iba" kraťas" ? Do topky, kde by zavadzal popri ostatných nemála filmov, čo tam dle mýho nemajú čo hľadať, sa nedostane, tak mu prajem najvyšší rating! Môj osobný favorit. A ďakujem : qaywsxedc89 za skvelý tip! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama