Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film má pomalé tempo, vraždy nie sú ničím výnimočné a nie je ich veľa, vrah je až do konca neznámy. Je to vlastne akoby televízny thriller so slasherovou príchuťou, ktorý sa nebude páčiť každému, ALE... Je tu skvelá atmosféra osemdesiatych rokov ( tú osobne môžem stále ), pekné texaské mestečko, a v neposlednom rade tu hrá Dana Kimmell, alias final girl z FRIDAY THE 13TH, PART 3. Hlavným triumfom je predovšetkým skvelý záver a úplne posledné minúty, ktoré klasicky zmrazia obraz a naservírujú posledné prekvapenie. To sa naozaj podarilo. Záverom : nie je to povinná slasher jazda, ale mne sa to páčilo. A ten skvelý 80´s poster... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden bodík za záverečné rozuzlenie a ten druhý za fakt pekný poster. Ináč to bol nezaujímavý a podpriemerný slasher. Vrážd bolo neskutočne málo a neboli ani nijako extra krvavé. Proste malé mestečko a neznámy vrah, ktorý používa klasický nôž a nič iné. Neodporúčam! V 80. rokoch sa už natočili oveľa kvalitnejšie slashery. Takému Rosemary's Killer (1981) to napríklad nesiaha ani po členky. A bolo ich ešte omnoho viac. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Sweet Sixteen“ není vyloženě skvěle propracovaný, ale musí se mu nechat, že má svou atmosféru, sem tam zde narazíte na scénu, která je velmi povedená. A nebudu lhát, finále je docela zajímavé, povedlo se, jako kdyby tvůrci věděli, že to je přesně to, co jste celou dobu chtěli vidět. Díky tomuhle konci to alespoň trochu funguje, což je víc, než byste nakonec možná čekali. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Slušný slasher spadající do kategorie takzvaně "ztracených". Děj se odehrává v malém texaském městečku, ze kterého čiší osmdesátková atmosféra a do kterého se nově přistěhovala takřka šestnáctiletá nádherná Melissa. Pokouší se najít nové přátele, ale naneštěstí všichni chlapci v její blízkosti končí zavražděni. Celkové zpracování má slušnou úroveň a postavy byly dobře zahrané. Vrah je až do konce neznámý a k usmrcení svých obětí používá klasický nůž. Ačkoli vražd nebylo mnoho, a na krvi se evidentně šetřilo, způsob jejich provedení byl v rámci možností dostačující. Přesto tím nejlepším je obzvláště finále. Rozhodně doporučuji! 65% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Indiáni a cowboyi v slasheri? Nie úplne. Sweet Sixteen je jeden z príkladov, kedy je hranica medzi detektívkou (nie giallom!) a slasherom taká tenká, že ju skoro nevidieť. S výnimkou uchádzajúceho i keď vôbec nie originálneho rozuzlenia (ktoré ale nie je nijako famózne nakrútené) je to šedá ukecaná detektívka s nudnými vraždami, často off screen. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama