Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáctiletá Ferris a stejně stará Angel se setkají na letním táboře, kde dostanou sousední palandy v jedné chatce. Obě dívky, které zdánlivě tvoří naprosté protiklady, se už na první pohled nenávidí - romantická a vzdělaná Ferris je z bohaté, privilegované rodiny, zatímco protřelá Angel, která kouří jednu cigaretu za druhou a zná život na ulici, pochází ze zcela odlišných poměrů. Jedno ale mají společné: obě jsou jako jediné ze svých vrstevnic v chatce ještě panny. Díky nátlaku ostatních spolubydlících, zvláště pak agresivní Cinder, obě dívky uzavřou sázku o to, která z nich přijde o panenství jako první. (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Oblečenie a účesy sú v tomto filme ťažký oldschool. Afekt v dialógoch trhá uši. No základné premisy teen problémov sú aj dnes rovnaké. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, že je film z roku 1980, mi ty holky přišly docela fajn. Je vidět, že problémy jsou všude stejný za všech okolností, a že i osmdesátý léta můžou vyprodukovat pohodovou teen komedii. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Věrohodně napsané, věrohodně odehrané. Odvážný nápad na rok 80. A písnička do závěrečných titulků byla pěkná citová podpásovka. :-) I když Lennonova Oh my love taky zapůsobila. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama