Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a půvabná Judy má zřejmě v životě neuvěřitelnou smůlu. Jejím snem je pěkný velký dům a spořádaný manžel v něm. První vyvolený si ji ovšem vzal jen pro peníze a druhý zase umřel na srdeční příhodu během svatební noci. Navzdory šokovaným rodičům se Judy rozhodne rázně a odhodlaně změnit svůj život. Přihlásí se dobrovolně do armády, což si ovšem představuje tak trochu jako romantický výlet na Bahamy... Realita je pochopitelně jiná, ale křehká blondýnka se nevzdává a propracuje se až k parašutistickému výcviku. Její vojenská sláva by pravděpodobně stoupala, kdyby nepotkala dalšího muže. Stane se snad Judy konečně vdanou paničkou? Tvůrci této vděčné a nestárnoucí komedie nezapoměli na pěkně okořeněný závěr s překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vzniklo mnoho podobných filmov o vstupe rozmaznaných a lenivých chlapov alebo žien do armády a tento nie je ničím výnimočný. Ak niečím, tak výborným výkonom G. Hawnovej. Prvá polovica sa odohráva zväčša v armáde, jej prvá zoznamka s novým životom dáva priestor na vtipné scény. Pár krát sa usmejete, ale povedal by som, že potenciál nebol dostatočne využitý. V podobných filmoch to podľa mňa najďalej dotiahol C. Eastwood vo filme Bojové nasadenie. G. Hawnová hraje na výbornú, ale druhá polovica stratila tempo. Trochu škoda pretože vstup do armády je určite vďačná téma, ale na jedno pozretie uspokojí. 60%. ()

Reklama

Kybela 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, kterou jsem si oblíbila už jako dítě. Po mnoha letech jsem se k filmu dostala znovu a bavila jsem se úžasně, protože ke kdysi známým vtípkům přibylo ještě pár nových, které jsem ve své dětské nevinnosti nepochopila (např.: "Chceš, abych ti ukázala svou známku?"). Nevím, co víc k tomu dodat, tenhle film mě prostě baví. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když jste zklamáni životem? Někdo se pokusí to řešit sezeními u psychiatra, někdo spolyká prášky, někdo se z toho vybrečí, někdo zvolí zapomnění v hlubinách v alkoholu a někdo učiní radikální životní změnu. Takovou změnou zajisté je i vstup do armády, a to je právě případ hlavní hrdinky tohoto filmu, která si zprvu představovala, že armáda je něco jako jako skautský tábor, a o to horší vystřízlivění ji potom čekalo ve výcvikovém táboře. Na tento film jsem se podíval jen z toho důvodu, že na žádném jiném kanále nic zajímavějšího neběželo, a musím říci, že film mě částečně příjemně překvapil, nicméně nějaká velká hitparáda se ale v mém případě nekonala, prostě pomalý film, místy vtipný, povětšinou však nudný a rozvleklý. Nad vodou ho držel především herecký výkon Goldie Hawn, která svou roli zvládla bravurně, a filmu z mého pohledu pomohl i fakt, že děj byl, alespoň pro mě, jen velmi těžko předvídatelný a až do konce jsem netušil, jak to dopadne. Ve výsledku film hodnotím jako průměrný, což znamená tři hvězdy. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn v hlavní roli rozmazlené a zhýčkané mladé ženy, která se rozhodne po prodělání citového traumatu po náhlém úmrtí manžela o svatební noci vstoupit do armády - komediální zápletka tedy, jak je nasnadě, vzniká konfrontací dosavadního stylu jejího života a života v armádě. Hrdinka totiž nemá nejmenší ponětí o tom, co všechno vojenský výcvik obnáší a co všechno bude muset podstoupit. Za čistokrevnou komedii film nepovažuji, ale za ztrátu času také ne. Za mě průměr, který neurazí ani po několika desetiletích od doby svého vzniku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Film byl ve své době komerčně velmi úspěšný, z tohoto důvodu byl také následně zpracován do stejnojmenné televizní minisérie. (Detektiv-2)

Reklama

Reklama